Ελλάδα

Αττική Οδός: Προσπαθούν να μπουν με τα αυτοκίνητά τους για τις 2.000€ [vid]

Αττική Οδός: Προσπαθούν να μπουν με τα αυτοκίνητά τους για τις 2.000€ [vid]
Στην Αττική οδό προσπαθούν να περάσουν τα οχήματά τους κάποιοι προκειμένου να λάβουν τα 2.000 ευρώ αποζημίωσης!

Colpo grosso επιχείρησαν να στήσουν κάποιοι επιτήδειοι, προκειμένου να εισπράξουν την αποζημίωση που πρόκειται να δοθεί στους οδηγούς που βίωσαν το απόλυτο χάος και την πολύωρη ταλαιπωρία στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην περιοχή του Κορωπίου υπήρξαν περιπτώσεις με κάποιους να προσπαθούν να περάσουν τα οχήματά τους στην Αττική Οδό, προκειμένου να λάβουν τα 2.000 ευρώ αποζημίωσης!

Επισημαίνεται πως η Αττική Οδός έχει κάμερες, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σημείο δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ για να εποπτεύσουν τον χώρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι Αρχές κάνουν περιπολίες για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά.

Αποζημίωση Αττική Οδός: Πως και σε ποιους θα δοθούν 2.000 ευρώ

Άλλο μεγάλο κόλπο: Πωλούνται online αποδείξεις εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με ημερομηνία Δευτέρας 24 Ιανουαρίου

Η κακοκαιρία Ελπίδα έφερε μεγάλα προβλήματα στην Αττική Οδό. Μετά τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στον αυτοκινητόδρομο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την αποζημίωση των 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο οδηγό και η Αττική Οδός το δέχτηκε.

Σήμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου χιλιάδες αποδείξεις που πωλούνται, με ημερομηνία της ημέρας του μεγάλου εγκλωβισμού. Συγκεκριμένα, στο Marketplace του Facebook έχουν εμφανιστεί διάφορες αγγελίες που πωλούν τις αποδείξεις αυτές για 1.000 και 1.500 ευρώ, ενώ υπάρχει και μία με 500 ευρώ. svg%3E

Αποζημίωση Αττική Οδός: Πότε θα καταβληθεί

«Οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο, εφόσον ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές», διευκρινίζει η εταιρεία και προσθέτει ότι: «Μέχρι και αυτή την ώρα οι άνθρωποι της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ επιχειρούν, μαζί με την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, προκειμένου να απεγκλωβιστούν και τα τελευταία οχήματα με τους επιβάτες τους, με ασφάλεια, υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα».

Υποδύονται τους τεχνικούς της ΔΕΗ και τους ληστεύουν

Την ίδια στιγμή, την κακοκαιρία και τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ εκμεταλλεύονται άλλοι επιτήδειοι, οι οποίοι παριστάνουν τους τεχνικούς με πρόφαση να ληστέψουν σπίτια.

Οι άνδρες αυτοί στοχεύουν κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων που δεν έχουν ρεύμα, λέγοντάς τους πως είναι τεχνικοί της ΔΕΗ και έρχονται να αποκαστήσουν τις βλάβες, και στη συνέχεια τους ληστεύουν.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments