Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Καταγγελία: 25χρονη εκπαιδευτικός αποκαλύπτει «Ζήτησαν να παρευρεθώ σεξουαλικά για ναρκωτικά»

Θεσσαλονίκη – Καταγγελία: 25χρονη εκπαιδευτικός αποκαλύπτει «Ζήτησαν να παρευρεθώ σεξουαλικά για ναρκωτικά»
Θεσσαλονίκη - Καταγγελία: Όταν πέφτει ο ήλιος και ανάβουν τα φώτα της πόλης έρχονται στην επιφάνεια τα ναρκωτικά, το σεξ και τα κυκλώματα μαστροπείας.

Μία νέα ακόμη τραγική  καταγγελία βγαίνει στην επιφάνεια, σχετική με τα κυκλώματα μαστροπείας που ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπως ισχυρίζεται ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς.

Όταν πέφτει ο ήλιος και ανάβουν τα φώτα της πόλης της Θεσσαλονίκης, γίνονται μυστήρια και απαράδεκτα σκηνικά με ναρκωτικά, σεξ και κυκλώματα που εκθέτουν τις γυναίκες.

Είναι η ώρα που τα μηνύματα των κυκλωμάτων στο Instagram έχουν πάρει φωτιά, όπως και οι προσκλήσεις για τα φανερά και ιδιωτικά πάρτι.

Το ThessToday.gr βρέθηκε με άτομα που έχουν βιώσει τη σκοτεινή πλευρά της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη - Καταγγελία

Η καταγγελία της 25χρονης που σοκάρει

Μια 25χρονη κοπέλα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, βίωσε με όλο της το είναι τα μυστικά που κρύβουν τα κυκλώματα μαστροπείας, ενώ άνθρωπος της νύχτας περιγράφει αναλυτικά το πώς δρουν όλοι αυτοί που παίζουν στα δάχτυλα την κοκαΐνη.

«Μου έχει ζητηθεί να παρευρεθώ σεξουαλικά προκειμένου να πάρω ναρκωτικά, αλλά δεν έχω δεχτεί», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η 25χρονη στο ThessToday.gr. Θεσσαλονίκη - Καταγγελία

Άνθρωπος της νύχτας αποκαλύπτει

Στην ίδια κάμερα ένας ακόμη άνδρας με εργασιακή και προσωπική εμπειρία σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης τονίζει μεταξύ άλλων ότι «έχω γνωρίσει κοπέλες που με τον καιρό έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης και μπορούν να κάνουν κάποια σεξουαλικά θελήματα του οποιουδήποτε, για μια “γραμμή” παραπάνω που λέμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments