Ελλάδα

Φωτιά – Κολωνάκι: Χήρα πρώην υπουργού η 87χρονη που απανθρακώθηκε [vid]

Φωτιά – Κολωνάκι: Χήρα πρώην υπουργού η 87χρονη που απανθρακώθηκε [vid]
Η 87χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη, αγκαλιά με τη γάτα της, με την οποία και έκανε προσπάθεια να διαφύγει προς τη σωτηρία.

Σύζυγος του βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ιωάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2007, ήταν η ηλικιωμένη η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι, από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη, μέσα στο διαμέρισμα της, στον τρίτο όροφο, στο Κολωνάκι όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια μόνη της. Όπως έγινε γνωστό, η 87χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη, αγκαλιά με τη γάτα της, με την οποία και έκανε προσπάθεια να διαφύγει προς τη σωτηρία.

Εξετάζεται αν η φωτιά που οδήγησε σε μία τέτοια τραγωδία, προκλήθηκε από θερμαντικό μέσο. Πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα κάπνιζε και στοιχεία δείχνουν πως μπορεί να αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο στο χέρι, ξυπνώντας όταν η πυρκαγιά είχε πια δυναμώσει.

Η ηλικιωμένη διέμενε μόνη της στο διαμέρισμά μεζονέτα επί της οδού Λυκαβηττού στο Κολωνάκι και αντιμετώπιζε σοβαρά  κινητικά προβλήματα.

Ποιος ήταν ο σύζυγός της

Ο σύζυγος της, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2007, ήταν ο γιατρός και πολιτικός, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Γεννημένος στη Σαμοθράκη σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο και έγινε πλαστικός χειρουργός.

Ο ίδιος είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου το 1981 και το 1985.

Διετέλεσε υπουργός Βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι το Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Επιπλέον, υπήρξε διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου, μέλος και αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.α.

Γνωστός πλαστικός χειρουργός, υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου ο σύζυγός της

Η άτυχη γυναίκα, ήταν σύζυγος του Γιάννη Παπαδόπουλου, γιατρού και πολιτικού που χάθηκε στις 17 Μαρτίου του 2007. Γεννημένος στη Σαμοθράκη σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο και έγινε πλαστικός χειρουργός.

Είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου το 1981 και το 1985. Διετέλεσε υπουργός Βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι το Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Επιπλέον, υπήρξε διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου, μέλος και αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.α.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments