Trash

Survivor 2022: Η Μυριέλλα βάζει τέλος στη σχέση της με τον Κατσαούνη γιατί την απογοήτευσε

Survivor 2022: Η Μυριέλλα βάζει τέλος στη σχέση της με τον Κατσαούνη γιατί την απογοήτευσε
Survivor 2022: H ηθοποιός τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον αγρότη από την Θεσσαλία.

Άδοξα τελείωσε ο ερωτάς της Μυριέλλας Κουρεντής και του Γιώργου Κατσαούνη. Η ηθοποιός δεν του άφησε άλλα περιθώρια και πήρε τη μεγάλη απόφαση να χωρίσουν. Πάνε τα φιλιά και οι αγκαλιές.  Μπορεί οι δύο παίκτες του Survivor 2022 να είχαν έρθει πολύ κοντά στα προηγούμενα επεισόδια, στο χθεσινό ωστόσο(30/1) όμως ,η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του. Survivor 2022

«Από μακριά και αγαπημένοι και αν»

Ειδικότερα, μετά το αγώνισμα ασυλίας όπου κέρδισαν οι Διάσημοι δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πάλι ένα κάρο κουλά πράγματα από τον Γιώργο και αυτό γιατί έχει θιχτεί πάρα πολύ ο εγωισμός του και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν υποστήριξα το ψέμα ή τα ψέματα που πήγε να πει πάλι για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος και όποιος παρακολουθεί με λίγη λογική παραπάνω θα καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα που λέει ο Γιώργος δεν ισχύουν».

«Από δω και μπρος ούτως ή άλλως εγώ απομακρύνομαι τελείως, έβγαλα και τον σταυρό. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100% και δεν θέλω καθόλου καμία σχέση μαζί του. Από μακριά και αγαπημένοι και αν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον πρώην ερωτά της.

Survivor 2022

Survivor 2022: Μαχητές εναντίον Τσακατσούκα – «Ο Γιώργος Κατσαούνης πρέπει να φύγει»

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα απολαύσουμε στο Survivor, που αναμένεται να κερδίσει μεγάλο μέρος της πίτας της τηλεθέασης.

Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος  θα δούμε το πόλεμο που δέχεται ο Κατσαούνης από την ομάδα των μπλε να γίνεται όλο και πιο έντονος, αφού κανείς δεν τον επιθυμεί στην καλύβα.

Μάλιστα, οι Μπλε κάνουν… συμβούλιο στην καλύβα τους και συζητούν πίσω από την πλάτη του, λέγοντας ότι εκείνος είναι που πρέπει να αποχωρήσει.

Ο ίδιος πάντως κατηγορεί τον Σάββα, για το ότι μιλάει στην ομάδα και την επηρεάζει, έχοντας φέρει τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments