Lifestyle

Το ανύπαρκτο στρινγκ της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Το ανύπαρκτο στρινγκ της Ντορέττας Παπαδημητρίου
Το ανύπαρκτο στρινγκ της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου, πολυτάλαντη και πολύπλευρη…

Καταπιάνεται με πολλά και τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα… και ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια…

Εκτός από το “λέγειν”, διαθέτει και φυσικά κάλλη που την κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική στο ανδρικό κοινό…

Έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην ελληνική showbiz και προσπερνάμε το γεγονός, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι ήταν τόσο γυμνασμένα τα πόδια της που στο σχολείο την αποκαλούσαν «Σαραβάκο». Κάτι για το οποίοι μάλλον οι περισσότεροι θα έχουν μετανιώσει πικρά!

Το κορμί σε συνδυασμό με τα υπέροχα πόδια, που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με ποδοσφαιριστή, προκαλούν αναστατώσεις και εξάψεις, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται ενδυματολογικά πάντα από τις κατάλληλες μικροσκοπικές πινελιές, που κάνουν όμως την τεράστια διαφορά!!

Οι εμφανίσεις της με μαγιό ή αποκαλυπτικά εσώρουχα και μικροσκοπικά στρινγκ, που μερικές φορές μπορεί και απλά να «αγνοούνται» χαμένα κάπου στο καλλίγραμμο κορμί της δίνουν τροφή στη φαντασία και κάνουν πολλούς να χάνουν τον ύπνο του…

Εντοπίστε το ανύπαρκτο στρινγκ

Μπορεί η Ντορέττα να καίει καρδιές, όμως πόσο την απασχολεί η προοπτική ενός δεύτερου γάμου;

Σε παλαιότερη συνέντευξή της πάντως είχε πει:

«Έχω παντρευτεί μια φορά και, ναι αμέ, αν προέκυπτε, θα ξαναπαντρευόμουν. Ενστικτωδώς νομίζω ότι θα μου ξανασυμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο αλλά πιστεύω πως μπορεί να γίνει».

Αποκάλυψε επίσης πώς κατέληξε στο όνομά της.

«Το Ντορέττα βγαίνει από το Θεοδώρα. Ωραίο το Θεοδώρα, αλλά όταν ήμουν μικρή με φώναζαν όλοι Θοδώρα. Οπότε κάποια στιγμή, σε πολύ μικρή ηλικία, κάθισα και σκέφτηκα και είπα να με λένε Ντορέττα. Ήμουν Β’ Δημοτικού. Και μάλιστα τους έλεγα Θοδωρούλα-Ρούλα, Θοδώρα-Ντόρα, Ντόρα-Ντορέττα. Έτσι κατέληξα στο Ντορέττα. Αυτή ήταν η διαδρομή. Και ζήτησα να με λένε όλοι Ντορέττα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments