Πολιτική

Θεοδωρικάκος για δολοφονία 19χρονου: Είμαι συγκλονισμένος

Θεοδωρικάκος για δολοφονία 19χρονου: Είμαι συγκλονισμένος
Συγκλονισμένος από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Συγκλονισμένος από τον τραγικό χαμό του 19χρονου Άλκη, πρώτα ως πατέρα και μετά ως πολιτικός δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο Mega, ενώ σημείωσε πως είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ να φέρει εις πέρας την υπόθεση. “Έχω δυο παιδιά που λατρεύουν τον αθλητισμό, πηγαίνουμε μαζί πολλές φορές στα γήπεδα και μου είναι αδιανόητο ότι χάθηκε ένας άνθρωπος 19 χρονών.” είπε χαρακτηριστικά

«Θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, να κάνουν μερικά πράγματα για να αλλάξει αυτό το καθεστώς», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός, και συμπλήρωσε πως αυτό αποτελεί ευθύνη και της Πολιτείας, και των αθλητικών ομάδων, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών.

Όπως είπε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 23χρονος συλληφθείς, εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου, τονίζοντας πως αποτελεί θέμα τιμής της ΕΛ.ΑΣ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την έρευνα.

«Η Αστυνομία κινείται με  ταχύτητα και μεθοδικότητα και φέρνει αποτελέσματα» δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας πως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι στραμμένο στην υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments