Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος και «απορεί» γιατί κρατείται

Δολοφονία 19χρονου: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος και «απορεί» γιατί κρατείται
"Βροχή" οι αποκαλύψεις για τη δράση και το παρελθόν του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Αρνείται τα πάντα και εκφράζει απορία γιατί κρατείται

Με γρήγορους ρυθμούς «τρέχουν» οι εξελίξεις γύρω από την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε όλη τη χώρα για τη βιαιότητά της.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και προχώρησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου – παλιού γνώριμου στην αστυνομία – με παρελθόν σε περιστατικά χουλιγκανισμού, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί δίκη για μαχαίρωμα το 2019.

Κι ενώ αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν να έχει ομολογήσει, ο 23χρονος αρνείται τα πάντα, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο όπως μετέδωσε το OPEN να εκφράζει απορία για ποιο λόγο κρατείται. Παράλληλα, οι αστυνομικοί φαίνεται να βρίσκονται κοντά στη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών της δολοφονικής επίθεσης, καθώς τους έχουν ταυτοποιήσει.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από τη στιγμής της επίθεσης, όπου οι τρεις νεαροί φίλοι δέχονται την επίθεση από τρία άτομα, με την τραγική κατάληξη, τον θάνατο του 19χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο φίλων του.

«Πλούσιο» παρελθόν

Πέρα από τη δίκη που εκκρεμεί ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mega, είχε πάρει μέρος και στα επεισόδια στον Βόλο, στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Ο 23χρονος, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments