Ελλάδα

Μαχαίρωσαν 18χρονο για μία αλυσίδα στο κέντρο της Αθήνας [vid]

Μαχαίρωσαν 18χρονο για μία αλυσίδα στο κέντρο της Αθήνας [vid]
Ο νεαρός μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου συμβουλεύει τους συνομήλικούς του να μην κυκλοφορούν με κοσμήματα και αξεσουάρ στον δρόμο

Στο Λαϊκό νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 18χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας,

Ο νεαρός, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στις 2:30 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, 3 άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν στο στομάχι για να του πάρουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του.

Ο νεαρός άνδρας ανέβασε βίντεο μέσα από το Λαϊκό Νοσοκομείο στη πλατφόρμα TikTok και περιέγραψε με λεπτομέρειες την περιπέτεια του.

«Με μαχαίρωσαν» λέει, σηκώνοντας την μπλούζα του για να δείξει το τραύμα που του προκάλεσε το μαχαίρι στο στομάχι του. «Μου πήραν και την αλυσίδα» συνεχίζει. «Είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν με μαχαίρωσαν. Πραγματικά να μην το νοιώσει κανένας, πως νιώθεις όταν κόβεται το δέρμα σου».

Στο τέλος του βίντεο, ο 18χρονος συμβουλεύει τους συνομηλίκους του, να μην κυκλοφορούν με αξεσουάρ ή κοσμήματα στον δρόμο, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments