Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΟΚ
Έρευνες και στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας - Κατασχέθηκαν πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες

Σε εξέλιξη είναι ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το grtimes.gr ,διενεργούν έρευνες στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του  ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.

Επίσης έγιναν έρευνες και στον σύνδεσμο που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, από όπου οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέσχεσαν στυλιάρια και κράνη..

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.

Εικόνα από την επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Παπάφη:

Εικόνα από την επιχείρηση της αστυνομίας στον Εύοσμο:

Εικόνα από την επιχείρηση της αστυνομίας σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ της οδού Ορέστου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments