Lifestyle

Αλέξης Γεωργούλης – Ηθοποιός: «Εκμεταλλεύτηκα τον όρο sex symbol για την τιμή σε ρόλο»

Αλέξης Γεωργούλης – Ηθοποιός: «Εκμεταλλεύτηκα τον όρο sex symbol για την τιμή σε ρόλο»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - alexis_georgoulis_

Αλέξης Γεωργούλης - Ηθοποιός: «Στο σχολείο έκανα πάλη και ήμουν συμμαζεμένος, είχα πολύ μακριά μαλλιά και για αυτό τον λόγο έχω πάρει αποβολή».

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου. Ο αγαπημένος  ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε αποκαλύψει και τον μισθό του, μίλησε για τον όρο sex symbol που του είχε αποδοθεί, τις θαυμάστριες αλλά και τις υψηλές αμοιβές που έχει λάβει από τα σίριαλ.

View this post on Instagram

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_)

Ειδικότερα, ο Αλέξης Γεωργούλης υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν πήρα πάνω μου το ότι είμαι sex symbol. Κάποιες στιγμές το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για έναν ρόλο»

«Κάποια στιγμή μου έστειλαν σαν δώρο ένα βιβλίο και, καθώς το ανοίγω, έγραφε τι έκανα κάθε λεπτό. Και λες, «α θαυμάστρια»! Κι άμα ήταν ο Μπάμπης και ήταν δυο μέτρα παραπάνω από μένα; Με φόβισε πως κάποιος με παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κάποια στιγμή αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί».

Ο ρόλος στο «Είσαι το ταίρι μου»

«Ο ρόλος στο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν ο πιο χαμηλός σε μισθό γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ο πιο ακριβοπληρωμένος ήταν στο σίριαλ «Κινούμενη άμμος». Εκεί έγραφα και το σενάριο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο μαγκαζίνο του Μέγκα.

«Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ήταν Αύγουστος και η θερμοκρασία ήταν ψηλά. Δεν ήμουν ο μόνος», αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είπε ότι «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η υποκριτική, νιώθω ότι δεν αναπνέω».

Τι είπε για τις σπουδές του

«Στο σχολείο έκανα πάλη και ήμουν συμμαζεμένος, είχα πολύ μακριά μαλλιά και για αυτό τον λόγο έχω πάρει αποβολή», περιέγραψε για την παιδική του ηλικία, ενώ μίλησε και για τη «μάχη» του με τα κιλά.

«Η μάνα μου μού έλεγε πως από μικρό παιδί ήμουν “ασανσέρ” με τα κιλά. Είχα χάσει 17 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Ήμουν ακόμα στο πολυτεχνείο», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στις σπουδές του ως πολιτικός μηχανικός ο Αλέξης Γεωργούλης είπε ότι «Δεν ξέρω αν είναι άθλος το Πολυτεχνείο λόγω δυσλεξίας. Για εμένα ήταν εύκολο» είπε καταλήγοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments