Lifestyle

Σία Κοσιώνη – Δημοσιογράφος: «Είναι απίστευτος ο Κώστας Μπακογιάννης, τέλειος»

Σία Κοσιώνη – Δημοσιογράφος: «Είναι απίστευτος ο Κώστας Μπακογιάννης, τέλειος»
Σία Κοσιώνη - Δημοσιογράφος: "Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του", λέει χαρακηριστικά.

Η Δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη θα είναι η καλεσμένη στην εκπομπή Προσωπικά με παρουσιάστρια την Έλενα Κατρίτση, αυτή την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1. Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν το κύριο θέμα συζήτησης όπως και ο γιος τους.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Σία Κοσιώνη αναφέρει: «Είναι απίστευτος ο Κώστας, είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το όλα θα πάνε καλά. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα».

Όσο για τα ελαττώματα που μπορεί να έχει ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, η Σία Κοσιώνη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος».

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Σία Κοσιώνη – Δημοσιογράφος: Ο γάμος του ζευγαριού

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης ένα αγαπημένο ζευγάρι που έχει καταφέρει να φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια. Η δημοσιογράφος και ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 22 Ιουλίου 2017, στο Καρπενήσι. Ένα μέρος που το αγαπούν και οι δύο. Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Η αριστοκρατική δεξίωση έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, όπου είναι ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε η πεθερά έκανε τότε δώρο στη νύφη ένα οικογενειακό κειμήλιο. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που ήταν και μια από τις κουμπάρες.

Nτόρα Μπακογιάννη: «Είναι υπέροχη, εκπέμπει αγάπη»

Αξίζει να τονιστεί ότι οι δύο γυναίκες τρέφουν βαθιά αγάπη  η μία για την άλλη. Σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν τον θαυμασμό  τους και τον σεβασμό τους η μια για την άλλη. Μια αξιοζήλευτη σχέση πεθεράς- νύφης.  Η βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή της μίλησε για την παρουσιάστρια και είπε τα καλύτερα.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Όπως έχει πει χαρακτηριστικά: «Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments