Οικονομία

Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων

Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων
Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Ανοίγει από σήμερα το μεσημέρι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων για τις αποζημιώσεις της Αττικής Οδού. Αφορά την καταβολή αποζημίωσης από την Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό τους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ανοίγει από σήμερα το μεσημέρι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων για τις αποζημιώσεις της Αττικής Οδού. Αφορά την καταβολή αποζημίωσης από την Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό τους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου τους από αυτές.

Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Τι θα ζητηθεί

Θα τους ζητηθεί επίσης να δώσουν τηλέφωνο, mail και τραπεζικό λογαριασμό για την καταβολή, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, της αποζημίωσης. Σημειώνεται ότι σε αυτή την πρώτη φάση δεν θα ζητηθούν άλλα δικαιολογητικά.

Θα ακολουθήσει μία προς μία η εξέταση των αιτήσεων ώστε, εάν κριθεί αναγκαίο, ο κάθε πολίτης να μπορεί να υποβάλει επιπλέον δικαιολογητικά. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει γύρω στη μία το μεσημέρι.

Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Τι είχε ανακοινώσει η εταιρεία

Αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ είχε ανακοινώσει η Αττική Οδός μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός «σε συνέχεια της πρωτόγνωρης και έντονης χιονοκαταιγίδας που σημειώθηκε χθες στην Αττική και με αίσθημα έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι στους οδηγούς και συνεπιβάτες τους που δοκιμάστηκαν στους οδικούς άξονες της Αττικής Οδού, πρόκειται να διαθέσει παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments