Οικονομία

Αποζημίωση Αττική Οδός: Πως και σε ποιους θα δοθούν 2.000 ευρώ

Αποζημίωση Αττική Οδός: Πως και σε ποιους θα δοθούν 2.000 ευρώ
Αποζημίωση Αττική Οδός: Αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ ανακοίνωσε η Αττική Οδός μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ ανακοίνωσε η Αττική Οδός μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός «σε συνέχεια της πρωτόγνωρης και έντονης χιονοκαταιγίδας που σημειώθηκε χθες στην Αττική και με αίσθημα έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι στους οδηγούς και συνεπιβάτες τους που δοκιμάστηκαν στους οδικούς άξονες της Αττικής Οδού, πρόκειται να διαθέσει παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα».

Αποζημίωση Αττική Οδός: Πότε θα καταβληθεί

«Οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο, εφόσον ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές», διευκρινίζει η εταιρεία και προσθέτει ότι: «Μέχρι και αυτή την ώρα οι άνθρωποι της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ επιχειρούν, μαζί με την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, προκειμένου να απεγκλωβιστούν και τα τελευταία οχήματα με τους επιβάτες τους, με ασφάλεια, υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα».

Αττική οδός: Πωλούνται online αποδείξεις εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με ημερομηνία Δευτέρας 24 Ιανουαρίου

Η κακοκαιρία Ελπίδα έφερε μεγάλα προβλήματα στην Αττική Οδό. Μετά τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στον αυτοκινητόδρομο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την αποζημίωση των 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο οδηγό και η Αττική Οδός το δέχτηκε.

Σήμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου χιλιάδες αποδείξεις που πωλούνται, με ημερομηνία της ημέρας του μεγάλου εγκλωβισμού. Συγκεκριμένα, στο Marketplace του Facebook έχουν εμφανιστεί διάφορες αγγελίες που πωλούν τις αποδείξεις αυτές για 1.000 και 1.500 ευρώ, ενώ υπάρχει και μία με 500 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments