Πολιτική

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Το νοσοκομείο Άγιος Σάββας επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Το νοσοκομείο Άγιος Σάββας επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Κατά την επίσκεψή της ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές, που καθημερινά βρίσκονται με πίστη και αυταπάρνηση της πρώτη γραμμή της μάχης.

Παράλληλα, η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη της, στη γνώση και την εμπειρία τους και τόνισε ότι «τους είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, που βιώνουν μια δύσκολη ασθένεια» και καταλήγοντας, υπογράμμισε:

«Ελπίδα όλων είναι ότι ο καρκίνος, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, με πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και πρόσβαση στη θεραπεία, μπορεί να ιαθεί και οι ασθενείς να αντιμετωπίσουν το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία».

Το μήνυμα του Τσίπρα για την παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου αφιερώνει την ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας, καταγράφοντας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την καταπολέμησή του. Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει πως σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, η σκέψη μας βρίσκεται με όσες κι όσους δίνουν τη μάχη της ζωής, μαζί με τις οικογένειές τους.

«Ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας πάντοτε θα είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση. Όμως το κράτος οφείλει να βρίσκεται δίπλα στον ασθενή, ως πραγματικός σύμμαχος στον αγώνα του», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας τις σχετικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το κόμμα του, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο σχέδιο για το νέο ΕΣΥ που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments