Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου – Οι τέσσερις δεσμεύσεις ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου – Οι τέσσερις δεσμεύσεις ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξης Τσίπρας: Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου αφιερώνει την ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας, καταγράφοντας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την καταπολέμησή του.

Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου αφιερώνει την ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας, καταγράφοντας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την καταπολέμησή του. Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει πως σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, η σκέψη μας βρίσκεται με όσες κι όσους δίνουν τη μάχη της ζωής, μαζί με τις οικογένειές τους.

«Ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας πάντοτε θα είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση. Όμως το κράτος οφείλει να βρίσκεται δίπλα στον ασθενή, ως πραγματικός σύμμαχος στον αγώνα του», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας τις σχετικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το κόμμα του, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο σχέδιο για το νέο ΕΣΥ που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες.

Αλέξης Τσίπρας: Ποιες οι δεσμεύσεις

«Δεσμευτήκαμε:

  • Για την ανάπτυξη νέων ειδικών νοσοκομειακών ογκολογικών δομών με κριτήριο τη νοσηρότητα και την απουσία ανάλογων μονάδων σε μεγάλες γεωγραφικές περιφέρειες.
  • Για τη συρρίκνωση του χρόνου αναμονής για εξετάσεις, θεραπείες και χειρουργεία ογκολογικών ασθενών.
  • Για την υποστήριξη και φιλοξενία των ασθενών και των οικογενειών τους που μετακινούνται εκτός τόπου κατοικίας.
  • Για την κατ’ οίκον φροντίδα των ογκολογικών ασθενών», καταγράφει ο κ. Τσίπρας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments