Lifestyle

Κατερίνα Δαλάκα: «Με απείλησαν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»

Κατερίνα Δαλάκα: «Με απείλησαν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - katerina_dalaka

Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία»

Η αθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Η ίδια αποκάλυψε πως της στέλνουν μηνύματα μίσους, λόγω της καταγγελίας περί βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αφού κάποιοι ενέπλεξαν και το όνομα του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη k.dalaka_for_”fan” (@k.dalaka_for_fan)

Κατερίνα Δαλάκα: «Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του»

Για τον σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο και το ονομά του που ενεπλάκη στην υπόθεση βιασμού απάντησε: «Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη, αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του».

Όσο αναφορά για τα μηνύματα μίσους που δέχεται η αθλήτρια αποκάλυψε: «Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα, μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χώρεσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι».

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για μένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τους έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τέτοιο μίσος απέναντί μου;

Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως».

Κατερίνα Δαλάκα: «Στο κινητό μου έχω καταγεγραμμένα όλα τα μηνύματα αυτών που με έχουν απειλήσει»

Για την αντίδραση του συντρόφου της πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης είναι δυνατός χαρακτήρας και ξέρει να παλεύει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η αλήθεια πάντα στο τέλος θα λάμψει».

Για το αν φοβήθηκε για την ζωή της η Κατερίνα Δαλάκα κατέληξε λέγοντας: «Φυσικά και έχω ταραχτεί με όλα αυτά. Και στο κινητό μου έχω καταγεγραμμένα όλα τα μηνύματα αυτών που με έχουν απειλήσει»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments