Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου, προβάλουν Αλβανικά ΜΜΕ παίζουν φωτογραφίες – Τι αναφέρουν

Δολοφονία Άλκη: Φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου, προβάλουν Αλβανικά ΜΜΕ παίζουν φωτογραφίες  – Τι αναφέρουν
Το αλβανικό μέσο Top Channel, μεταδίδει τις φωτογραφίες αναφέροντας πως ο 20χρονος καταζητείται από τις ελληνικές αρχές.

Παρότι δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί εάν υπήρξε συνέργεια και συμμετοχή του 20χρονου στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο αλβανικός Τύπος αποκαλύπτει την ταυτότητά του δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται πως  οι αρχές στην Ελλάδα έχουν δηλώσει ότι ο 20χρονος έχει ταυτοποιηθεί για οπαδική επίθεση το 2019 και είναι συγκατηγορούμενος του 23χρονου σε δίκη που ακόμα εκκρεμεί.

Το αλβανικό μέσο Top Channel, μεταδίδει τις φωτογραφίες αναφέροντας πως ο 20χρονος καταζητείται από τις ελληνικές αρχές.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον 20χρονο

Ειδικότερα αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ έχει αναγνωρίσει τον 20χρονο από δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία εντοπίστηκαν σε κοντάρια που βρίσκονταν στον τόπο της δολοφονίας, ενώ καταζητούμενοι θεωρούνται άλλος ένας 20χρονος Αλβανός και έξι Έλληνες.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο Ντεμιράζι έφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη. Πέρασε κανονικά από τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαβατήριό του, καθώς ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος, αναφέρει το Top Channel.

Στο θέμα του αλβανικού καναλιού αναφέρεται πως μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και τα βιομετρικά του στοιχεία θα έχουν φτάσει στις αλβανικές αρχές, ώστε να εντοπιστεί και ακολούθως να εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μέλος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη.

Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος, που συνελήφθη και κρατείται, ως φυσικός δράστης της δολοφονίας

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του.

Ο Λευτέρης Οικονόμου, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απέφυγε νωρίτερα στην ΕΡΤ να επιβεβαιώσει τη διαφυγή και αρκέστηκε να πει γενικά πως «σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος, ο οποίος στην πορεία αποδειχθεί ότι έχει εμπλοκή, διέφυγε στο εξωτερικό, υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες που προβλέπουν την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments