Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή ο 25χρονος

Δολοφονία Άλκη: Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή ο 25χρονος
Δολοφονία Άλκη: Ο 25χρονος που παραδόθηκε αρνείται τις κατηγορίες και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ακόμη, για τον 20χρονο ύποπτο εκκρεμεί ένταλμα της σύλληψης του. Επίσης παραδόθηκε στις αρχές ο 25χρονος Έλληνας συνοδεία του συνηγόρου του.

Ο 25χρονος επονομαζόμενος ως “Αθηναίος” ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραδόθηκε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ξεκινούν οι απολογίες των υπολοίπων 8 της συμμορίας

Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση θα περάσουν σήμερα τρεις από τους 8 οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή για την υπόθεση. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Πλέον αναζητείται μόνο ένα άτομο, που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό. Πρόκειται για 20χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία, και για την περίπτωσή του έχει εκδοθεί από χθες διεθνές ένταλμα σύλληψης με τις αρχές της χώρας του να τον αναζητούν ήδη.

Υπενθυμίζεται επίσης πως έχει ήδη προφυλακιστεί ο 23χρονος Αλβανός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για την αιματηρή επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου στη Χαριλάου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Η απολογία του 23χρονου Αλβανού

Σύμφωνα με την απολογία του, πίστευε ότι σκοπός τους ήταν «διαπληκτισμός με ύβρεις και χειροδικίες και ουδέποτε σκέφτηκα ότι, από ένα τέτοιο περιστατικό θα προκληθούν τα μοιραία αποτελέσματα, που εν τέλει προέκυψαν».

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι ο ίδιος οδηγούσε το CITROEN ΙΧ του στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, που τους κατονόμασε στο RENAULT και άλλοι τέσσερις στο δεύτερο POLO, στο οποίο επέβαινε και ο Γ.Κ., ο οποίος είχε το δρεπάνι.

 Δολοφονία Άλκη

Τι προηγήθηκε της “συμπλοκής”

Περιέγραψε ότι: «Πριν φτάσουμε στη διασταύρωση επί της οδού Πλαστήρα, στο ύψος με την οδό Γαζή, το αυτοκίνητο μαρκας POLO, αιφνίδια έστριψε αριστερά επί της οδού Γαζή. Σταματήσαμε τα δύο αυτοκίνητα που προπορευόμασταν και περιμέναμε επί της οδού Πλαστήρα. Τα άτομα που επέβαιναν στο POLO, μας έδωσαν σήμα να κατέβουμε, αυτό σήμαινε ότι, είχαν βρεθεί τα άτομα που έψαχναν.

Αξίζει στο σημείο αυτό, να αναφέρω ότι, τόσο εγώ, όσο και τα άτομα που επέβαιναν στο δικό μου αυτοκίνητο, δεν φέραμε όπλα, μαχαίρια, ή άλλο όργανο, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θανάσιμο τραυματισμό. Και ξεκίνησε η συμπλοκή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments