Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1029: Ο Τουφάν συνεχίζει να εμφανίζεται συνεχώς μπροστά στον Εμιρχάν

Ελίφ – Επεισόδιο 1029: Ο Τουφάν συνεχίζει να εμφανίζεται συνεχώς μπροστά στον Εμιρχάν
Ελίφ – Επεισόδιο 1029: Ο μικρός προσπαθεί να τον αποφύγει και δεν του μιλάει. Όμως ο Τουφάν καταφέρνει με τα κόλπα του να ξεγελάσει τον μικρό Εμιρχάν και να τον κάνει να τον λυπηθεί και να τον πιστέψει.

Ελίφ – Επεισόδιο 1029

Η Κιγιμέτ κρύβει από τη Ματσιντέ τις συμβουλές του γιατρού για την ασθένειά της και παρά το γεγονός πως η κατάστασή της επιδεινώνεται, εκείνη επιμένει να της λέει πως όλα είναι καλά. Η Μελέκ και η Κιγιμέτ είναι οι μόνες, που γνωρίζουν την αλήθεια, με τη δεύτερη να έχει αναλάβει να δίνει στη Ματσιντέ τα φάρμακά της. Η περίεργη συμπεριφορά της Κιγιμέτ όμως προβληματίζει και βάζει σε υποψίες τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ αρχίζει να αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο.

Ο Τουφάν συνεχίζει να εμφανίζεται συνεχώς μπροστά στον Εμιρχάν. Ο μικρός προσπαθεί να τον αποφύγει και δεν του μιλάει. Όμως ο Τουφάν καταφέρνει με τα κόλπα του να ξεγελάσει τον μικρό Εμιρχάν και να τον κάνει να τον λυπηθεί και να τον πιστέψει.

Ελίφ – Επεισόδιο 1029

Η Μπιρτσέ έχει χτυπήσει στο χέρι της και έρχεται να δουλέψει φορώντας επίδεσμο. Ο Ακίν της κάνει πλάκα, όπως συνηθίζει και εκείνη θυμώνει. Η Μπιρτσέ λαμβάνει ξανά λουλούδια από τον άγνωστο θαυμαστή της.

Η Μελέκ σκέφτεται όλη νύχτα τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει τη Ματσιντέ και αποφασίζει να μετακομίσει στην έπαυλη. Η Μελέκ λέει τα καλά νέα στη Ματσιντέ, στη Χουμεϊρά και τον Κερέμ, την επόμενη μέρα μαζί με την Ελίφ. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Κιγιμέτ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments