Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Θερμή” υποδοχή στους παίκτες επεφύλασσαν οι οπαδοί

Παναθηναϊκός: “Θερμή” υποδοχή στους παίκτες επεφύλασσαν οι οπαδοί
Παναθηναϊκός: Αν και η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, οι οπαδοί στο Κορωπί τους επεφύλασσαν μία άσχημη έκπληξη.

Εξαιρετικά “θερμή” ήταν η υποδοχή των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή τους από την Καρδίτσα.  Περίπου 40 οπαδοί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν στο Κορωπί μετά την επιστροφή της αποστολής από την Καρδίτσα και μίλησαν σε πολύ σκληρό ύφος προς τους παίκτες. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως στον αγώνα ο ΠΑΟ νίκησε την Καρδίτσα.

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Κορωπί μετά τη νίκη πρόκριση της ομάδας επί της Καρδίτσας, καθώς περίπου 40 οπαδοί της ομάδας μίλησαν σε πολύ σκληρό ύφος προς τους ποδοσφαιριστές εξαιτίας των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Κατά την αποχώρηση των οπαδών προκλήθηκαν μικρές φθορές στο χώρο, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε πέραν αυτών και δεν υπήρξαν χειρότερα.

Νίκη πρόκριση για τους πράσινους στην Καρδίτσα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και σε συνδυασμό με το 4-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης» προκρίθηκε εύκολα στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 81′, ενώ παράλληλα είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από δεκατέσσερις μήνες, καθώς αντικατέστησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο 75′.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΑΟ9-2-1200x800

Μια νίκη – απαραίτητη και για ψυχολογικούς λόγους στο στρατόπεδο των «πρασίνων», μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στον δρόμο προς τον τελικό.

Οι ενδεκάδες

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Λαρέα (55’ Καρανίκας), Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (75’ Θεολόγης), Βιδάλ (69’ Μπιανκόνι), Μπαντιμπανγκά (55’ Κουτσιανικούλης), Γκίνη (69’ Πολίτης), Μανιός.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες (64’ Σιδεράς), Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Σάρλια,  Αγιούμπ (64’ Πέρεθ), Γκατσίνοβιτς (64’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (74’ Κουρμπέλης), Βιτάλ, Ιωαννίδης (74’ Αϊτόρ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments