Αθλητισμός

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-1: Οι πράσινοι στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-1: Οι πράσινοι στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας
Σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τους 4 του κυπέλλου και επόμενος αντίπαλός του είναι η Λαμία

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και σε συνδυασμό με το 4-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης» προκρίθηκε εύκολα στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 81′, ενώ παράλληλα είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από δεκατέσσερις μήνες, καθώς αντικατέστησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο 75′.

Μια νίκη – απαραίτητη και για ψυχολογικούς λόγους στο στρατόπεδο των «πρασίνων», μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στον δρόμο προς τον τελικό.

Οι ενδεκάδες

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Λαρέα (55’ Καρανίκας), Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (75’ Θεολόγης), Βιδάλ (69’ Μπιανκόνι), Μπαντιμπανγκά (55’ Κουτσιανικούλης), Γκίνη (69’ Πολίτης), Μανιός.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες (64’ Σιδεράς), Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Σάρλια,  Αγιούμπ (64’ Πέρεθ), Γκατσίνοβιτς (64’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (74’ Κουρμπέλης), Βιτάλ, Ιωαννίδης (74’ Αϊτόρ).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments