Ελλάδα

Εξαμηνίτικο το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Θεσσαλονίκη – Ίσως ήταν σε φορμόλη, λέει η ιατροδικαστής [vid]

Εξαμηνίτικο το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Θεσσαλονίκη – Ίσως ήταν σε φορμόλη, λέει η ιατροδικαστής [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: GRTimes

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στο νεκρό νεογνό που βρέθηκε στα Κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στο νεκρό νεογνό που βρέθηκε στα Κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του βρέφους,  αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του.

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρό νεογνό το πρωί της Τετάρτης στα Κοιμητήρια της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Υπόνοια ότι το 6 μηνών νεογνό βρισκόταν σε φορμόλη

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, πρόκειται για κύημα περίπου 6 μηνών για το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

“Ελπίζουμε γι΄αυτό να μας διαφωτίσει η ιστολογική εξέταση” ανέφερε η ιατροδικαστής σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει η υπόνοια ότι βρισκόταν εντός φορμόλης, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί από την τοξικολογική εξέταση.

Δείτε τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου:

Στα ίχνη της μητέρας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη της μητέρας του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στα Κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, είναι θέμα χρόνου. Σύμφωνα με αυτές, η μητέρα έχει ταυτοποιηθεί, καθώς οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν το υλικό που είχαν από τις κάμερες ασφαλείας των Κοιμητηρίων.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος δήλωσε στο ThessToday.gr ότι το απόγευμα της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου “έγινε κάποια κηδεία στα Κοιμητήρια και πολύ πιθανόν η κοπέλα να γέννησε μέσα το μωρό”.

Το βρήκαν οι εργαζόμενοι, ήρθε το Α.Τ. Πυλαίας, αλλά τώρα έχει αναλάβει την υπόθεση η Ασφάλεια και ο ιατροδικαστής”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments