Ελλάδα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος σε κάδους κοντά σε νεκροταφείο

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος σε κάδους κοντά σε νεκροταφείο
Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να φανούν τα αίτια του θανάτου του.
Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/2) στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό ενός βρέφους, το οποίο ήταν νεκρό.
Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχαν αφήσει το νεκρό μωρό σε κάδους απορριμάτων και εντοπίστηκε από εργαζόμενο του δήμου. Ο άνθρωπος παρατήρησε κάτι παράξενο και όταν προσέγγισε τους κάδους, είδε το νεκρό μωρό.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το βρέφος μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, για νεκροψία – νεκροτομή. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν, το νεογέννητο να το εγκατέλειψε εκεί ο άγνωστος ή η άγνωστη, λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα αποδείξει, εάν το μωράκι ήταν νεκρό, όταν γεννήθηκε ή ο θάνατός του επήλθε πολύ αργότερα.
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων... | Ελλάδα Ειδήσεις

Αδιευκρίνιστες οι αιτίες και ο χρόνος θανάτου

Σύμφωνα με το thestival.gr, περίπου στις 8:00 το πρωί υπάλληλος των κοιμητηρίων βρήκε το νεκρό βρέφος δίπλα σε κάδους που βρίσκονται στα νεκροταφεία. Εκτιμάται ότι το αγοράκι ήταν μόλις λίγων ημερών.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να φανούν τα αίτια του θανάτου του. Το βρέφος έχει ύψος περίπου 30 εκατοστά και κρίνεται πως μπορεί να είναι νεογέννητο.
Παραμένει άγνωστο εάν ήταν ζωντανό όταν εγκαταλείφθηκε στο σημείο ή έχασε τη ζωή του στη συνέχεια, αλλά και το ακριβές χρονικό πλαίσιο που το άφησαν εκεί. Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποδείξει, εάν το μωράκι ήταν νεκρό, όταν γεννήθηκε ή ο θάνατός του επήλθε πολύ αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments