Ελλάδα

Μήνυμα συμπαράστασης της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη

Μήνυμα συμπαράστασης της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη
"Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη. Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας", αναφέρει η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Με μια συγκλονιστική επιστολή, η μητέρα του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου, στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του Άλκη Καμπανού που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές των χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα», σημειώνει η κ. Κωστόπουλου και τονίζει:

«Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη. Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας”.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ζήτησε ενότητα, δικαίωση, αλλά όχι εκδίκηση για την απώλεια του παιδιού της. «Εμείς στέλνουμε μήνυμα αγάπης, όχι άλλη βία» είχε πει χαρακτηριστικά η κ. Καμπανού. Ο κ. Καμπανός κάλεσε τους οπαδούς των ομάδων να δείξουν αυτοσυγκράτηση και «να μην οδηγηθούμε σε έναν εμφύλιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments