Trash

Εύη Βατίδου: Αποκαλύπτει ότι δέχτηκε πρόταση από τo Survivor

Εύη Βατίδου: Αποκαλύπτει ότι δέχτηκε πρόταση από τo Survivor

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - evivatidou_official

Εύη Βατίδου: «Είχα ζητήσει από το Survivor τα τριπλά από όσα μου έδωσαν, τώρα που το βλέπω έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά».

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» πήρε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη από την Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε για την πρόταση που της έγινε για να πάρει μέρος στο Survivor 2022 και το ποσό που ζήτησε και δεν δέχτηκαν να το δώσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

«Είχα πρόταση για Survivor και τώρα το βλέπω και λέω για φαντάσου. Δε μου έδωσαν τα χρήματα που ζήτησα. Είχα ζητήσει από το Survivor τα τριπλά από όσα μου έδωσαν, τώρα που το βλέπω έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά», είπε χαρακτηριστικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πως διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της

«Προσέχω, δεν πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Τρώω όταν πεινάω και όσο μου χρειάζεται. Έχω κάνει ακραία δίαιτα, ήμουν 55 κιλά και έπρεπε να πάω 50», είπε και παραδέχτηκε ότι «κάθε χρόνο που περνάει παθαίνουμε κρίση ηλικίας».

Λίγα λόγια για εκείνη

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1998, ως παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «UK Top» στο MAD, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο. Ακολούθησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου στέφθηκε Μις Ελλάς 1999.

Το 2008, συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του STAR, «Μέσα σ’ όλα» ενώ τη σεζόν 2008-09 συνεργάστηκε με τους Δημήτρη Παπανώτα και Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Υπάρχει λόγος» στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε η συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» αλλά και ο διαγωνισμός «Playmate of the Year» (2009) όπου ήταν στην κριτική επιτροπή. Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής αποχής, επανήλθε το καλοκαίρι του 2017, ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Summer Style» στο OPEN (πρώην Epsilontv).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις τηλεπωλήσεις, έχοντας συμμετάσχει σε εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και δικές της. Από το 2021 παρουσιάζει την εκπομπή συνοικεσίων «Για πάντα μαζί» με τα γραφεία γνωριμιών ”Θάνος”, η οποία προβάλλεται στο Epsilon TV αλλά και σε περιφερειακά κανάλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments