Αθλητισμός

Τζαβέλλας: Η απόφαση του πειθαρχικού

Τζαβέλλας: Η απόφαση του πειθαρχικού
Τι αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League για τον Γιώργο Τζαβέλλα

Την απαλλαγή του Γιώργου Τζαβέλλα αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League το οποίο και τον είχε εγκαλέσει για υβριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο παίκτης της ΑΕΚ,  λίγες μόνο ημέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έβρισε τους οπαδούς των “κιτρίνων”, αποκαλώντας τους «σκουλήκια», προκαλώντας σάλο και θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων.

Λίγες ώρες ωστόσο αργότερα με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωση ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

 Στην απολογία του, ο Τζαβέλλας υποστήριξε ότι «Είπα στον Αραούχο “τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες». Παράλληλα τόνισε πως στο σημείο που φωνάζει ο ίδιος μετά το 1-1 δεν υπήρχαν φίλαθλοι, ενώ φάνηκε να το κάνει προς την κάμερα γιατί εκεί κατευθύνθηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά το γκολ του.

Μάλιστα, τόνισε πως αν θεωρεί κάποιος ότι πρόσβαλε με την συμπεριφορά του τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, τότε ζητά ο ίδιος να τιμωρηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο.

Μετά την απαλλακτική απόφαση ο αμυντικός της Ένωσης είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments