Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία

Νάσος Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία
Νάσος Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «αγνοεί τη διεθνή πραγματικότητα» με αφορμή την κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «αγνοεί τη διεθνή πραγματικότητα» με αφορμή την κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει στην ανακοίνωση του ότι «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που έχει φέρει την Ελλάδα στην κορυφή ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε. σε απώλειες ανθρώπινων ζωών λόγω πανδημίας» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε πρωταθλήτρια στην ακρίβεια. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που πιστεύει ότι οι εργαζόμενοι δεν θέλουν αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, όταν ευρωπαϊκές χώρες, η μία μετά την άλλη, νομοθετούν αντίστοιχες αυξήσεις» σημειώνει.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν αγνοεί απλά τη διεθνή πραγματικότητα. Είναι ο πρωθυπουργός που συνολικά έχει οικοδομήσει μια δική του πραγματικότητα. Στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία. Οι πολίτες σύντομα θα βάλουν τέλος στην νεοφιλελεύθερη και αυταρχική διακυβέρνηση του» καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ηλιόπουλος

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Απάντηση σε όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως ο κ. Τσίπρας έχει μια εύκολη συνταγή για όλα, λεφτά και προσλήψεις.

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

“Ο κ. Τσίπρας, όπως κάνει πάντα όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, έχει μια εύκολη συνταγή για όλα. Λεφτά και προσλήψεις. Έτσι λοιπόν και σήμερα ήταν επικίνδυνα απλοϊκός σε όσα είπε για ένα τεράστιο σε μέγεθος κοκτέιλ διεθνών κρίσεων. Φάνηκε ότι αγνοεί τη διεθνή πραγματικότητα και δεν κατανοεί το μέγεθος και τις διαστάσεις των κρίσεων για αυτό και η πολιτική του πρόταση εξαντλείται ξανά στο ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο η πραγματικότητα αυτή θα αλλάξει. Από κούφια συνθήματα όμως οι Έλληνες έπαθαν κι έμαθαν. ΥΓ. Να του υπενθυμίσουμε ότι ο έλεγχος των αρμών της εξουσίας, δεν ακούστηκε πρώτη φορά από τον κ. Πολάκη. Το είπε ο ίδιος μιλώντας σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, απλώς ο κ. Πολάκης την εξειδικεύει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments