Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ προσλήψεις: Αιτήσεις για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων

ΟΑΕΔ προσλήψεις: Αιτήσεις για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων
ΟΑΕΔ προσλήψεις: Διήμερη παράταση, έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου, έδωσε ο ΟΑΕΔ για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, όσων επιθυμούν να προσληφθούν από τον Οργανισμό, ως εργασιακοί σύμβουλοι.

Διήμερη παράταση, έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου, έδωσε ο ΟΑΕΔ για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, όσων επιθυμούν να προσληφθούν από τον Οργανισμό, ως εργασιακοί σύμβουλοι. Αιτία της παράτασης είναι το γεγονός ότι από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα, μέχρι την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται εργασίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Ως συνέπεια είναι οι ψηφιακές υπηρεσίες να βρίσκονται εκτός λειτουργίας,  το ανωτέρω χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/proslepse-ergasiakon-sumboulon-ston-oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση →  Ανεργία → Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments