Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για Ουκρανικό: «Θα αναζητηθεί μια νέα ισορροπία, η οποία είναι αναγκαία»

Ντόρα Μπακογιάννη για Ουκρανικό: «Θα αναζητηθεί μια νέα ισορροπία, η οποία είναι αναγκαία»
Ντόρα Μπακογιάννη για Ουκρανικό: Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη Ρωσία έχει επανέλθει ενώ δεν ασχολείται κανείς μαζί της εδώ και δυο χρόνια και έχει  θέσει στο τραπέζι τις απαιτήσεις και τις στρατιωτικές επιδιώξεις της.

«Θα αναζητηθεί μια νέα ισορροπία, η οποία είναι αναγκαία» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη Ρωσία έχει επανέλθει ενώ δεν ασχολείται κανείς μαζί της εδώ και δυο χρόνια και έχει  θέσει στο τραπέζι τις απαιτήσεις και τις στρατιωτικές επιδιώξεις της. Πρόσθεσε ότι υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή με αποτέλεσμα οι οικονομίες του κόσμου να κλυδωνίζονται. «Οι παίκτες είναι οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί και στη μέση βρίσκονται οι Ευρωπαίοι που πληρώνουν το τίμημα αυτή της αναταραχής.

Η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για σοβαρή και μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους του Γάλλου πρόεδρου Μακρόν . «Θα γίνει έντονη διπλωματική προσπάθεια ώστε να γυρίσουν οι δυο πλευρές ως νικητές στην κοινή τους γνώμη» εκτίμησε με αφορμή τη χθεσινή εικόνα Πούτιν-Λαβροφ αλλά και τις δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών.

Κατά την κ. Μπακογιάννη, το κακό σενάριο είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκινήσει ένας πόλεμος που γίνεται σε χαμηλούς τόνους όλα αυτά τα χρόνια από το Ντόνετσκ. Δηλαδή να σκοτωθούν Ουκρανοί με Ουκρανούς και οι Ρώσοι ό,τι κάνουν να το κάνουν κάτω από το τραπέζι.

Για τα ενεργειακά

«Η χώρα μας δεν έχει καμία αποθήκη φυσικού αερίου. Εγώ κυνηγούσα τις αποθήκες της Καβάλας και έχει μπει τώρα μπροστά ο διαγωνισμός», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments