Κόσμος

Για σχεδόν 60.000 ευρώ πωλείται το μικρότερο διαμέρισμα του Λονδίνου

Για σχεδόν 60.000 ευρώ πωλείται το μικρότερο διαμέρισμα του Λονδίνου

Πηγή Φωτογραφίας: moneyreview.gr

Το μικρότερο διαμέρισμα του Λονδίνου, έχει χωρέσει όλα τα βασικά σε μόλις 7 τετραγωνικά μέτρα.

Πώς ζει κάποιος μέσα σε μόλις 7 τετραγωνικά μέτρα; Μπορείτε να το φανταστείτε;  Εκεί που κοιμάστε, σε μόλις δύο βήματα θα βρίσκεστε στο μπάνιο, σε απόσταση αναπνοής θα είναι ο νεροχύτης και λίγο παραδίπλα ξεπροβάλει ένας φούρνος μικροκυμάτων. Ναι, αλλά θα είστε σε δικό σας διαμέρισμα και μάλιστα στο Λονδίνο.

Γιατί αυτή ακριβώς είναι η ζωή στο μικρότερο «μικροδιαμέρισμα» του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Lower Clapton, στα ανατολικά της πόλης. Σύμφωνα με τους πωλητές πρόκειται πράγματι για το μικρότερο διαμέρισμα που έχει βρεθεί ποτέ προς πώληση στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το μικρότερο ακριβότερο διαμέρισμα του Λονδίνου: 50.000 στερλίνες για 7 τ.μ. | Protagon.gr

Σε δημοπρασία το σπίτι σπιρτόκουτο του Λονδίνου

Το μικροσκοπικό σπίτι αναμένεται να περάσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα σχεδόν 60.000 ευρώ. Ωστόσο, η τιμή αυτή ενδεχομένως να αλλάξει προς τα πάνω με δεδομένο ότι το διαμέρισμα είχε αγοραστεί τον Μάιο του 2017 για 124.000 ευρώ.

Το εν λόγω διαμέρισμα αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα του πόσο πολύ αυξάνονται πλέον τα μικροσκοπικά σπίτια στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, λόγω των αυξανόμενων τιμών στα ενοίκια.

Το σπίτι έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και έχει ένα μεγάλο παράθυρο. Για να μεγιστοποιηθεί ο χώρος, υπάρχει ένα κρεβάτι πάνω από τον αποθηκευτικό χώρο και τα ντουλάπια. Παράλληλα, ο κενός χώρος μεταξύ του κρεβατιού και του τοίχου είναι αρκετά μεγάλος για να απλώσετε τα χέρια σας ενώ υπάρχει και ένα πτυσσόμενο τραπέζι για φαγητό ή εργασία. Η τουαλέτα και το ντους βρίσκονται σε ξεχωριστό δωμάτιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments