Ελλάδα

Euroferry Olympia: Συγκλονίζει ο Λευκορώσος οδηγός – «Έτσι επέζησα δύο μέρες»

Euroferry Olympia: Συγκλονίζει ο Λευκορώσος οδηγός – «Έτσι επέζησα δύο μέρες»
Euroferry Olympia: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 21χρονου Λευκορώσου οδηγού που κατάφερε να επιζήσει και το πρωί διασώθηκε από άντρες της ΕΜΑΚ.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 21χρονου Λευκορώσου οδηγού που κατάφερε να επιζήσει και το πρωί διασώθηκε από άντρες της ΕΜΑΚ. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 21χρονος Λευκορώσος είπε πως: «Όταν ξέσπασε η φωτιά κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα και κατάλαβα ότι ξέσπασε φωτιά, προσπάθησα να βρω δίοδο διαφυγής αλλά δεν τα κατάφερα. Υπήρχε πολύ υψηλή θερμοκρασία και αποφάσισα να μείνω στην καμπίνα του φορτηγού. Έμεινα για δύο ημέρες και άναβα τα φώτα του φορτηγού σποραδικά για να βλέπω τι γίνεται, γιατί φοβόμουν μην πιάσει φωτιά στο γκαράζ που βρισκόμουν».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «άκουγα συνέχεια θορύβους αλλά δεν μπορώ να ξέρω από πού προέρχονταν. Βγήκα την τρίτη ημέρα που κατάλαβα ότι είχε πέσει η θερμοκρασία και για να σιγουρευτώ έπιασα τις λαμαρίνες με τα χέρια μου. Έψαχνα στα τυφλά και τελικά είδα μια πινακίδα που έγραφε «έξοδος κινδύνου». Την ακολούθησα και κατάφερα να βγω από το σημείο που ήμουν».

58χρονος Έλληνας ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός από το πλοίο

Έλληνας είναι ο νεκρός οδηγός που εντοπίστηκε στο πλοίο «Euroferry Olympia», καθώς πριν από λίγα λεπτά αναγνωρίστηκε η σορός του. Την ίδια στιγμή, υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν οι πυροσβέστες που επιχειρούν στο φλεγόμενο πλοίο για να βρουν ζωντανούς τους δέκα αγνοούμενους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments