Ελλάδα

Euroferry Olympia: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανάσυρση της σορού

Euroferry Olympia: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανάσυρση της σορού
Euroferry Olympia: Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε μέσα σε φορτηγό στο πλοίο Euroferry Olympia.

Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε μέσα σε φορτηγό στο πλοίο Euroferry Olympia. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που ανέβηκαν εκ νέου στο πλοίο εντόπισαν τη σορό στην καμπίνα ενός φορτηγού στο γκαράζ 2. Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού. Aναγνωρίσθηκε από τους οικείους του η σορός του οδηγού που εντοπίστηκε το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου «Euroferry Olympia». Πρόκειται για 58χρονο Έλληνα.

Στο πλοίο οι έρευνες συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων. Σημειώνεται ότι, στους 10 ανέρχονται πλέον οι αγνοούμενοι από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο “Euroferry Olympia”. Νωρίτερα, είχε διασωθεί ένας 21χρονος Λευκορώσος, οδηγός φορτηγού με λιθουανικές πινακίδες. Οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο πλοίο συνεχίζονται.

Δείτε τις φωτογραφίες

(EURKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ)

(EURKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ)

Συνεχίζονται οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των διασωστών για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στο πλοίο Euroferry Olympia.Την απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα εντόπισαν σήμερα το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia οι άντρες της ΕΜΑΚ. Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν μετά τη διάσωση 21χρονου Λευκορώσου, ο οποίος ανέφερε ότι άκουγε κι άλλες φωνές, οι οποίες ωστόσο σταμάτησαν λίγες ώρες πριν διασωθεί και απομακρυνθεί από το πλοίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του ήταν: «Ευτυχώς ζω… Πείτε μου ότι ζω».

Ομάδες διάσωσης της ιδιωτικής εταιρίας που συνεργάζεται με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Grimaldi, καθώς και Έλληνες διασώστες έχουν ανέβει στο πλοίο και προσπαθούν να εντοπίσουν τους υπόλοιπους αγνοούμενους.

Στο νοσοκομείο Κέρκυρας ο 21χρονος Λευκορώσος

Ο 21χρονος Λευκορώσος ο οποίος διασώθηκε μεταφέρθηε στην Κέρκυρα. Παρότι η κατάσταση της υγείας του θεωρείται καλή, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των υπόλοιπων αγνοούμενων, όμως οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες εμποδίζουν την παραμονή τους στο πλοίο για ώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments