Διεθνή

Ρωσία Ουκρανία: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί τους Αμερικανούς για πιθανές «τρομοκρατικές επιθέσεις»

Ρωσία Ουκρανία: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί τους Αμερικανούς για πιθανές «τρομοκρατικές επιθέσεις»
Ρωσία Ουκρανία: Επείγουσα προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ.

Κατεπείγουσα προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν στη Ρωσία για πιθανές «τρομοκρατικές επιθέσεις» εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα.

«Υπήρξαν απειλές για επιθέσεις εναντίον εμπορικών κέντρων, σιδηροδρομικών σταθμών και στάσεων του μετρό και άλλων χώρων συγκέντρωσης πολιτών σε μεγάλα αστικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και σε περιοχές υψηλών εντάσεων κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία» ανέφερε η πρεσβεία.

«Αναθεωρήστε τα σχέδια ατομικής ασφάλειάς σας. Να έχετε σχέδια εκκένωσης τα οποία δεν θα βασίζονται στη βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μακρόν και Πούτιν έδωσαν τα χέρια να αναλάβουν δράση για τη διατήρηση της ειρήνης

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα στην αναγκαιότητα να βρεθεί διπλωματική λύση στην ουκρανική κρίση, όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σήμερα να κάνουν τα πάντα για να επιτευχθεί γρήγορα μια κατάπαυση του πυρός στην ανατολική Ουκρανία.

Θα συναντηθούν οι υπουργοί Εξωτερικών

Οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες με αυτό τον στόχο και θα εργαστούν στην κατεύθυνση διεξαγωγής μιας πιθανής διάσκεψης σε ανώτατο επίπεδο με τη Ρωσία, την Ουκρανία και συμμάχους ώστε να εγκατασταθεί μια νέα τάξη ασφαλείας στη Ευρώπη, πρόσθεσε η γαλλική προεδρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments