Lifestyle

Γωγώ Μαστροκώστα: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

Γωγώ Μαστροκώστα: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram
Γωγώ Μαστροκώστα: Κάθε εμφάνισή της προκαλεί αναστάτωση στο ανδρικό φύλο.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ξέρει πως να προκαλεί… ταραχή στα social media με τις αναρτήσεις της. Η γυμνάστρια πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους προκαλώντας ταραχή!

Κάθε εμφάνισή της προκαλεί αναστάτωση στο ανδρικό φύλο, ενώ οι καυτές πόζες της στο Instagram, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, αφού φροντίζει να τροφοδοτεί τον λογαριασμό της συχνά με εντυπωσιακές φωτογραφίες. Στην ιστορία έχουν μείνει οι φωτογραφίσεις της για τα περιοδικά που άφηναν ελάχιστα στη φαντασία.

Ο ανδρικός πληθυσμός «τα έβαψε» μαύρα όταν η Γωγώ Μαστροκώστα έγινε ζευγάρι με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά δεν έμειναν παραπονεμένοι, καθώς συχνά πυκνά δίνει τροφή στη φαντασία και τους πόθους των αρσενικών.

Στην ιστορία έμεινε η φράση της ότι τον πρώτο χρόνο της σχέσης της με τον σύζυγό της, ανήκε απλά στο χαρέμι του.

Στο «χαρέμι» του Τραϊανού

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω παιδιά με τον Τραϊανό. Αλλά δεν ήξερα αν θα γίνει, γιατί γνώρισα τον άντρα μου σε μία πολύ περίεργη φάση… Μετά από έναν χωρισμό και όταν ένας άντρας είναι δεσμευμένος και μένει ελεύθερος, θέλει λίγο να κάνει τον κύκλο του και την ζωή του. Εγώ πέτυχα αυτή την φάση λοιπόν.

Έπρεπε να δείξω υπομονή, ένα χρόνο μετά είπαμε ότι έχουμε σχέση. Για εμένα είχαμε σχέση από το πρώτο λεπτό, για τον Τραϊανό, μετά από ένα χρόνο. Όμως εκτιμούσα την ειλικρίνεια του και ήξερα πως όταν αυτός ο άντρας πει ότι είναι μαζί μου, θα είναι μαζί μου.

Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο “χαρέμι”. Μου δημιουργούσε άγχος όλο αυτό αλλά μου άρεσε πάρα πολύ ο άντρας αυτός και ευτυχώς είδα πιο μπροστά… Στην αρχή της σχέσης μας, έμενα στο σπίτι του και δεν μου έδινε κλειδιά…».

Δείτε την ιστορική φωτογραφία της Γωγώς Μαστροκώστα χωρίς εσώρουχο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments