Οικονομία

Κίνα Οικονομία: Ο επόπτης δίνει έμφαση στην πρόληψη και την επίλυση των κινδύνων αθέτησης ομολόγων

Κίνα Οικονομία: Ο επόπτης δίνει έμφαση στην πρόληψη και την επίλυση των κινδύνων αθέτησης ομολόγων
Κίνα Οικονομία: Η ρυθμιστική αρχή κινητών αξιών της Κίνας θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην πρόληψη και την επίλυση των κινδύνων αθέτησης ομολόγων και θα εμβαθύνει τις μεταρρυθμίσεις στην έκδοση ομολόγων και θα ενισχύσει τη νομοθεσία, ανέφεραν αξιωματούχοι το Σάββατο.Κίν

Η ρυθμιστική αρχή κινητών αξιών της Κίνας θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην πρόληψη και την επίλυση των κινδύνων αθέτησης ομολόγων και θα εμβαθύνει τις μεταρρυθμίσεις στην έκδοση ομολόγων και θα ενισχύσει τη νομοθεσία, ανέφεραν αξιωματούχοι το Σάββατο.

Η Ρυθμιστική Επιτροπή Κινητών Αξιών ζήτησε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο άνοιγμα και τη διαφάνεια και να εμβαθύνουν μεταρρυθμίσεις στο σύστημα εγγραφής για την έκδοση ομολόγων, ανέφερε η περίληψη της Διάσκεψης Εργασίας Εποπτείας Ομολόγων 2022 της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Η περίληψη δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα μέτρα που σχεδιάζει να λάβει η Επιτροπή. Αναμένεται ότι θα βελτιώσει τους ρυθμιστικούς μηχανισμούς και θα εξυπηρετήσει καλύτερα την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και την εφαρμογή εθνικών στρατηγικών, ανέφερε η περίληψη. Το τρέχον εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον της Κίνας είναι περίπλοκο και σοβαρό, αλλά η σταθερή οικονομική πρόοδος της χώρας και η μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή της τάση δεν έχουν αλλάξει. Οι Κινέζοι προγραμματιστές έχουν πιεστεί από μια σαρωτική ρυθμιστική καταστολή που έχει χαλιναγωγήσει τα πιο ελεύθερα τμήματα της οικονομίας του ιδιωτικού τομέα.

Η ανάπτυξη της εργοστασιακής δραστηριότητας στην Κίνα τον Ιανουάριο επιβραδύνθηκε λόγω κορωνοϊού

Η ανάπτυξη της εργοστασιακής δραστηριότητας της Κίνας επιβραδύνθηκε τον Ιανουάριο καθώς η αναζωπύρωση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τα σκληρά lockdown έπληξαν την παραγωγή και τη ζήτηση, αλλά η ελαφρά επέκταση πρόσφερε κάποια σημάδια ανθεκτικότητας καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο εισέρχεται σε ένα πιθανό ανώμαλο νέο έτος.

Ο επίσημος δείκτης υπευθύνων αγορών της βιομηχανίας κατέγραψε 50,1 τον Ιανουάριο, παραμένοντας πάνω από το όριο των 50 μονάδων που διαχωρίζει την ανάπτυξη από τη συρρίκνωση, αλλά επιβραδύνθηκε από 50,3 τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (NBS) την Κυριακή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments