Ελλάδα

Πάτρα 3 παιδιά: Μυστήριο με το μονόκλινο δωμάτιο

Πάτρα 3 παιδιά: Μυστήριο με το μονόκλινο δωμάτιο
Πάτρα 3 παιδιά: Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, όπου έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, όπου έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και την εκπομπή “Live News”, οι γιατροί στα νοσοκομεία Πάτρας και Αθήνας που νοσηλεύτηκε η 9χρονη , το παιδί που πέθανε τελευταίο στα τέλη Ιανουαρίου 2022, σκέφτονταν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί ανέφεραν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε προβλήματα υγείας όταν βρισκόταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη ειδικών, ενώ όταν νοσηλευόταν στη ΜΕΘ δεν εμφάνιζε κάποιο επεισόδιο που να προκαλεί ανησυχία.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της εκπομπής, το γεγονός αυτό είχε προβληματίσει τους ειδικούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η 9χρονη, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο, λόγω τεχνικών ζητημάτων.

Τι ερευνά η Αστυνομία

Τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών αδελφών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών.

Εικοσιπέντε άτομα, γιατροί νοσηλευτές και ιδιώτες αναμένεται να καταθέσουν στους Αστυνομικούς του «Ανθρωποκτονιών» που έχουν αναλάβει την υπόθεση για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments