Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος στον Αργυρό παρέα με την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου

Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος στον Αργυρό παρέα με την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - ndp

Σάκης Τανιμανίδης: Μπορεί η καθημερινότητα με δύο παιδιά να έχει αρκετές δυσκολίες όμως το ζευγάρι δεν ξεχνάει να διασκεδάζει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς έχουν έρθει στο κόσμο οι δίδυμες κόρες τους και λιώνουν από αγάπη. Τα κορίτσια γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου με εξωσωματική και επισφράγισαν τον γάμο τους με τον πιο δυνατό τρόπο!

Σάκης Τανιμανίδης

Φωτογραφία – ndp

Μπορεί η καθημερινότητα με δύο παιδιά να έχει αρκετές δυσκολίες όμως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθούν να βγαίνουν και να διασκεδάζουν για να μην ρουτινιάζουν.

Γιατί δεν ήταν στο πλευρό του η Χριστίνα Μπόμπα;

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός  απαθανάτισε τον Σάκη Τανιμανίδη στο νυχτερινό κέντρο, όπου και εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου καθώς η Χριστίνα Μπόμπα έμεινε στο σπίτι να προσέχει τις δίδυμες κόρες τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Μαρίνα Βερνίκου διασκεδασαν με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη γνωστή φωτογράφο να επιλέγει για την περίσταση ένα total black look με ένα τεράστιο λαμπερό περιδέραιο.

Σάκης Τανιμανίδης

Φωτογραφία – ndp

Προσωπική ζωή

Η Μαρίνα Βερνίκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τις Ντεμίλια και Ανέζια, 14 και 10 ετών αντίστοιχα, και έναν γιο, τον 12χρονών Γιώργο. «Εγώ ίσως, θεωρητικά να ήθελα και ένα τέταρτο παιδί. Αλλά δε θέλει ο άντρας μου» θα πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια γάμου και συνεχίζει να είναι ερωτευμένο ζώντα στην πολυτελή τους κατοικία στον Λυκαβηττό. Και μπορεί μέσα από το Instagram να βλέπουμε συνέχεια νέες αναρτήσεις της γνωστή φωτογράφου, ωστόσο η ίδια θα φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Όπως η ίδια λέει τι μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι ο εκατέρωθεν θαυμασμός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments