Trash

Survivor Spoiler 21/2: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία – «Σκοτωμός» στο ριάλιτι

Survivor Spoiler 21/2: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία – «Σκοτωμός» στο ριάλιτι
Survivor Spoiler 21/2: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία. Θα είναι οι Μαχητές ή Διάσημοι;

Στο Survivor 2022 οι Διάσημοι δεν περνούν και την καλύτερη φάση στο παιχνίδι. Ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά, ούτε σε επίπεδο κλίματος ανάμεσα στους παίκτες. Έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα που χωρίζουν στην μέση την κόκκινη ομάδα. Η στρατηγική είναι το κυρίαρχο στοιχείο τη δεδομένη στιγμή που έχουν επιλέξει για να πορευτούν. Οι γυναίκες των κόκκινων ήταν η βασική αιτία στην 1η ασυλία, την οποία είδαμε και σε Live μετάδοση.

Το μομέντουμ αυτή τη στιγμή δείχνει ξεκάθαρα προς την μπλε ομάδα. Μάλιστα, οι Μαχητές κέρδισαν χωρίς να είναι σε καλή μέρα τα αγόρια. Μόνοι ο Κατσαούνης και ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφεραν να φέρουν πόντους για την ομάδα. Αυτό δεν θα είναι συχνό φαινόμενο.

Survivor spoiler 21/2: Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι κόκκινοι είναι σε σύγχυση. Αυτή τη στιγμή, οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να έχουν αγωνιστικά ζητήματα. Ο Σάκης Αρσενίου δεν μοιάζει να είναι τόσο αγωνιστικά παίκτης. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι και εκείνος υποδεέστερος . Ο Άρης Σοϊλεδης δεν έχει σύμμαχο στις νίκες. Μόνο τον Απόστολο Ρουβά. Δύο κούκοι όμως δεν φέρνουν την άνοιξη. Το Twitter  πάντως έκανε πικάντικα σχόλια για την κατάσταση της Βρισηίδας.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι επίσης ένα μέγιστο αγωνιστικό πρόβλημα. Δεν κερδίζει με τίποτε. Ίσα ίσα, είναι εύκολος στόχος για τις δυνατές παίκτριες πλέον που έχουν οι μπλε.  Απ’ ότι φαίνεται οι Μαχητές πάνε φουλ για να κερδίσουν και την 2η ασυλία. Είναι το απόλυτο φαβορί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments