People

Τα διαχρονικά σχέδια του Mario Bellini φημίζονται σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 60 χρόνια

Τα διαχρονικά σχέδια του Mario Bellini φημίζονται σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 60 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - gracia

Αν αναζητήσετε τον Mario Bellini στο 1st Dibs, θα βρείτε αυθεντικά κομμάτια για να επενδύσετε.

Τα σχέδια του Ιταλού αρχιτέκτονα Mario Bellini έχουν μεταμορφώσει τους χώρους από τη δεκαετία του 1960. Fast forward 60+ χρόνια και τα κομμάτια του Bellini γιορτάζονται σε όλο τον κόσμο αναζητήθηκε από ελιτιστές του σχεδιασμού και σίγουρα θεωρήθηκε ως διαχρονικά έργα τέχνης. Αν αναζητήσετε τον Mario Bellini στο 1st Dibs, θα βρείτε αυθεντικά κομμάτια που κοστίζουν αρκετά χρήματα, ίσως αυξηθεί και η αξία τους με τα χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by C U L T K Ā (@cultkastudio)

Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο όταν πρόκειται να δημιουργήσετε τον συνδυασμό των ονείρων σας, μέσα από διάφορα υλικά και χρώματα

Όπως ένας χαμαιλέοντας, ο καναπές Camaleonda – στη σπονδυλωτή του μορφή – μπορεί να μετατραπεί σε διάφορες διαρρυθμίσεις ανάλογα με τον χώρο. Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο όταν πρόκειται να δημιουργήσετε τον συνδυασμό των ονείρων σας, μέσα από διάφορα υλικά και χρώματα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια που πίστευα ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα καθώς τα πρωτότυπα στο 1st dibs ένιωθα ότι δεν ήταν προσβάσιμα.

Φωτογραφία – Grazia

Πρόσφατα μετακόμισα σε ένα νέο διαμέρισμα και βρήκα τον εαυτό μου να έχει ανάγκη από έναν καναπέ. Αποφάσισα αν επρόκειτο να αγοράσω ένα, το σχέδιο θα ήταν να το έχω για πολύ καιρό (ίσως για πάντα) και επομένως θα χρειαζόμουν να είναι καλοφτιαγμένο, προσαρμόσιμο (ποτέ δεν ξέρεις πού θα κινηθείς κι εσύ!) διαχρονικό σε σχεδιασμό , και καθαρίζεται εύκολα!

Φωτογραφία – Grazia

Οι επιλογές και τα υλικά της μονάδας CULTKĀ Camaleonda θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε και να ανακαλύψετε ξανά το δωμάτιο ανάλογα με την οπτική σας διάθεση εκείνη τη στιγμή

Αναζητώντας συνεχώς νέα και παλιά σχέδια που συνδυάζουν σχήματα, υφές και χρώματα, προσθέτοντας άνεση και ομορφιά σε κάθε χώρο. Οι επιλογές και τα υλικά της μονάδας CULTKĀ Camaleonda θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε και να ανακαλύψετε ξανά το δωμάτιο ανάλογα με την οπτική σας διάθεση εκείνη τη στιγμή.

View this post on Instagram

A post shared by C U L T K Ā (@cultkastudio)

Ως άνθρωποι, νομίζω ότι η ψυχική μας κατάσταση και η αισθητική μας όραση αλλάζουν και εξελίσσονται για πάντα. Κόβουμε, αλλάζουμε, μετακινούμε, φτιάχνουμε, αγοράζουμε και πουλάμε – ίσως σε μια συνεχή επιδίωξη να ανυψωθούμε. Αναρωτιέμαι, θα μπορούσε το Camaleonda να είναι ο καλύτερος δια βίου συνεργάτης που μπορεί να εξελιχθεί και να διαμορφωθεί εκ νέου όπως κάνουμε εμείς; Έτσι νομίζω.

Φωτογραφία – Grazia

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments