Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: Το θρυλικό σκύψιμο με το ανύπαρκτο μίνι που έμεινε στην ιστορία

Αγγελική Ηλιάδη: Το θρυλικό σκύψιμο με το ανύπαρκτο μίνι που έμεινε στην ιστορία
Το θρυλικό σκύψιμο με το ανύπαρκτο μίνι που έμεινε στην ιστορία

Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες απασχολεί πολύ την “καλλιτεχνική” επικαιρότητα…

Το μπες βγες στο ριάλιτι της Φάρμας, οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις τις και τα καυτά φιλιά με συμπαίκτη της, όπως ήταν φυσικό τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών.

Μόνο σίγουρο ωστόσο παραμένει πως εκτός από τη φωνή της, διαθέτει εκρηκτική προσωπικότητα, αλλά και εντυπωσιακές αναλογίες…

Η καυτή τραγουδίστρια, με το αψεγάδιαστο κορμί και τα πλούσια προσόντα, έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει αξέχαστες και μοναδικές στιγμές στους φανατικούς θαυμαστές της.

Οι αισθησιακές φωτογραφίσεις της με καυτά εσώρουχα, οι αποκαλυπτικές ενδυματολογικές προτιμήσεις της, με μικροσκοπικά μίνι και αβυσσαλέα ντεκολτέ, είναι μόνο μερικά από τα “όπλα” της Αγγελικής, που κάνουν μεγάλη ζημιά στα πλήθη των ανδρών…

Όπως είναι φυσικό, σε κάθε εμφάνισή της, ακόμα και εκτός πίστας καταφέρνει να βρεθεί στο επίκεντρο ενδιαφέροντος φωτογράφων και παρευρισκόμενων. Άλλωστε η Αγγελική “πουλάει” και φιγουράρει συχνά στις στήλες εκπομπών “κοινωνικού περιεχομένου”.

Όταν δε, αυτή η εμφάνιση συνοδεύεται από “απρόσεχτες” κινήσεις, τότε όλα μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη…

Όπως, όταν σε μία  “στημένη” κατά τ’ άλλα φωτογραφία, σ’ ένα σκύψιμό της για να μπει στο φωτογραφικό καρέ, το ατίθασο μίνι, που ήταν έτσι κι αλλιώς σχεδόν ανύπαρκτο, σηκώθηκε και … όλα έμειναν στην ιστορία!

Δείτε το θρυλικό σκύψιμο της Αγγελική

Πρόσφατα αποχώρησε ξανά από το ριάλιτι, λόγω τραυματισμού. Στο μήνυμά της προς του συμπαίκτες της ανέφερε ότι η κατάστασή της ήταν περισσότερο σοβαρή από ότι πίστευε και επειδή οι εξετάσεις της έδειξαν ότι έχει πάθει μηνίσκο, θα πρέπει να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Μέσα από το βίντεο, εκείνη αποχαιρέτησε τους περισσότερους και ιδιαίτερα τη Σάσα Μπάστα, η οποία ήταν και η κολλητή της μέσα στο παιχνίδι και η Σάσα Μπάστα έβαλε τα κλάματα, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι η κολλητή της αποχωρεί την ίδια στιγμή με τον Γρηγόρη.

Λιγες ημέρες μετά την προσβολή του επεισοδίου η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι το χειρουργείο έγινε! «Φτιάξαμε το χιαστό που κόπηκε… Έκανα χειρουργείο και το ποδαράκι μου είναι καινούργιο. Πήραμε μόσχευμα, τένοντα από πίσω για να φτιαχτεί ο χιαστός από την αρχή μετά ήμουν με πατερίτσες, πριν λίγες μέρες τις άφησα. Ήταν μία διαδικασία επίπονη… Πονούσα πολύ…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments