Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1037: Ο Σαφάκ είναι σίγουρος πως η Αλέβ φορούσε το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει στην Ζουλιντέ

Ελίφ – Επεισόδιο 1037: Ο Σαφάκ είναι σίγουρος πως η Αλέβ φορούσε το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει στην Ζουλιντέ
Ελίφ – Επεισόδιο 1037: Η Αλέβ καταστρώνει νέο σχέδιο, φοράει ένα ψεύτικο δαχτυλίδι και πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ.

Ελίφ – Επεισόδιο 1037

Ο Μαχίρ θυμώνει με την Κιγιμέτ και εκείνη βγάζει την οργή της στην Ελίφ, η οποία τρομάζει από τη συμπεριφορά της. Λίγο αργότερα η Μελέκ παρατηρεί πως η Ελίφ δεν είναι καλά. Η Κιγιμέτ κατηγορεί στον Μαχίρ τη Μελέκ και εκείνος δείχνει να έχει κουραστεί από τα παράπονα της μητέρα του και την ανώριμη συμπεριφορά της.

Ο Σαφάκ είναι έξαλλος και η Λεμάν προσπαθεί να υποκριθεί την ανήξερη για όσα έχουν γίνει. Η Αλέβ τους ακούει κρυμμένη. Ο Σαφάκ είναι σίγουρος πως η Αλέβ φορούσε το δαχτυλίδι που εκείνος είχε αγοράσει για τη Ζουλιντέ. Αμέσως η Αλέβ πηγαίνει στο δωμάτιο του να βάλει στη θέση του το δαχτυλίδι. Όταν ο Σαφάκ το βρίσκει στη θέση του δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Αργότερα μιλάει στη Ζουλιντέ για ό,τι έμαθε. Η Αλέβ καταστρώνει νέο σχέδιο, φοράει ένα ψεύτικο δαχτυλίδι και πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ. Αμέσως αρχίζει να λέει τη νέα ψεύτικη ιστορία, που κατασκεύασε.

Ελίφ – Επεισόδιο 1037

Η Μπιρτσέ, ο Ακίν, η Ασλί και η Φιλίζ πηγαίνουν για καφέ αλλά η βόλτα τους δεν έχει καλή εξέλιξη εξαιτίας της ζήλιας του Ακίν για τον Σινάν. Η Μελέκ είναι με την Ελίφ σε μια καφετέρια και τρώνε το γλυκό τους όταν έρχεται ο Μαχίρ, ο οποίος είναι φανερό πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μελέκ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments