Lifestyle

Η Χάλι Μπέρι κατηγορεί τον πρώην άνδρα της ότι έβαψε τα μαλλιά της κόρης της πιο ανοιχτό χρώμα

Η Χάλι Μπέρι κατηγορεί τον πρώην άνδρα της ότι έβαψε τα μαλλιά της κόρης της πιο ανοιχτό χρώμα

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - CNBC

Η Χάλι Μπέρι πήγε στο δικαστήριο  τον πρώην έρωτά της, Gabriel Aubry, κατηγορώντας τον ότι ίσιωσε τα φυσικά σγουρά μαλλιά της μικρής τους Nahla

O πρώην της βραβευμένης με Όσκαρ Χάλι Μπέρι έκανε «εντελώς  απαράδεκτες» ρατσιστικές συκοφαντίες εναντίον της ηθοποιού στην δικαστική αίθουσα, η ηθοποιός τον κατηγορεί ότι έβαψε ξανθά τα μαλλιά της εξάχρονης κόρης τους.

Η σταρ πήγε στο δικαστήριο  τον πρώην έρωτά της, Gabriel Aubry, κατηγορώντας τον ότι ίσιωσε τα φυσικά σγουρά μαλλιά της μικρής τους Nahla και ότι τα άνοιξε τον περασμένο χρόνο σε μια προσπάθεια να αρνηθεί την αφροαμερικανική κληρονομιά της.

Ως αποτέλεσμα, είπε η Χάλι Μπέρι  στα δικαστικά έγγραφα, ο Aubry είχε προκαλέσει στη Nahla «πιθανή ψυχολογική και σωματική βλάβη» – και θα μπορούσε να την κάνει να αναρωτηθεί «γιατί η φυσική της εμφάνιση δεν είναι αρκετά καλή».

Τα ρατσιστικά σχόλια

Ένας δικαστής αποφάσισε ότι ούτε η Halle ούτε ο Aubry μπορούν πλέον να αλλάξουν τα μαλλιά της Nahla, ενώ τα δικαστικά αρχεία που εξασφάλισε η MailOnline δείχνουν ότι η Aubry έκανε σοκαριστικά ρατσιστικά σχόλια εναντίον της σταρ.

Σε ένα σημείωμα που περιλαμβάνεται στην κατάθεση της Halle στο δικαστήριο σχετικά με τις «κατακριτέες» ενέργειες του πρώην της, αναφέρθηκε στα ευρήματα του δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες, Mark Juhas.

Είπε: «Το φυλετικό επίθετο που έκανε ο Αιτών ήταν και είναι εντελώς και εντελώς απαράδεκτο.

«Η Nahla είναι παιδί και των δύο αυτών γονέων, κάνοντας αυτού του είδους τα σχόλια  επηρεάζουν τον  πυρήνα και την ύπαρξη της Nahla.

«Και όταν ο Αιτών επιτέθηκε στην Καταγγελλόμενη για το τι είναι και ποια είναι, επιτέθηκε στη Nahla επειδή η Nahla είναι εν μέρει Κατηγορούμενος. Και η Nahla είναι εν μέρει αναφέρουσα. Έτσι, όταν ο Αιτών έκανε αυτά τα πράγματα, αυτό βλάπτει σοβαρά τη Nahla επειδή επιτίθεται στον πυρήνα της, αυτή που είναι».

Μια πηγή κοντά στη Halle είπε στο MailOnline ότι ο Gabriel είχε χρησιμοποιήσει ρατσιστικά υβριστικά λόγια στη Halle – ισχυριζόμενος ότι την αποκάλεσε πόρνη αλλά είπε: «Η Halle είναι μια υπέροχη μαμά, θέλει να κρατήσει τη Nahla σε ισορροπία».

Περιγράφοντας τους φόβους της Halle για τα μαλλιά της Nahla, η πηγή είπε: «Η Halle ρωτούσε και ρωτούσε τον Gabriel για τα μαλλιά της Nahla και εκείνος το αρνιόταν.

Ο πατέρας δεν αποδέχεται το παιδί τους

«Τι λέει αυτό σε ένα εξάχρονο παιδί που είναι μισό μαύρο; Ο πατέρας της αρνείται την ταυτότητά της.

«Η Χάλι κατέθεσε τα δικαστικά έγγραφα και οι μπούκλες της Νάχλα επέστρεψαν».

Στην κατάθεσή της, η Χάλε είπε: «Αισθάνομαι έντονα ότι η ίδια υποκείμενη στάση του Γκάμπριελ βρίσκεται στη ρίζα των αλλαγών που μόνο αυτός θα μπορούσε να προκαλέσει στα μαλλιά της κόρης μας».

Είπε πώς είχε εξασφαλίσει επιστημονικά στοιχεία για να αποδείξει ότι δεν έχει «παραλήρημα», όπως την είχε αποκαλέσει ο Γκάμπριελ, «σχετικά με την εκτεταμένη ζημιά και τις αλλαγές στην υφή και το χρώμα των μαλλιών της Nahla που παρατηρήθηκαν από εμένα. Δεν ήμουν διατεθειμένος να επιτρέψω να είναι μια διαφωνία «είπε-είπε»».

Η ηθοποιός είπε πώς μάζεψε τα μαλλιά της Nahla με μια νέα βούρτσα και έστειλε τα σκέλη από τις 28 Ιουνίου 2014, σε ένα εργαστήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments