Αθλητισμός

Euroleague: Αναβολή σε όλα τα ματς των ρωσικών ομάδων

Euroleague: Αναβολή σε όλα τα ματς των ρωσικών ομάδων
H EuroLeague προχώρησε στην αναβολή τριών αναμετρήσεων από το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής, όπου εμπλέκονται τρεις ρωσικές ομάδες
Οι πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την ρωσική εισβολή προκάλεσαν ντόμινο αναταράξεων σε όλα τα επίπεδα.
Μετά το ποδόσφαιρο και τις εν αναμονή αποφάσεις της UEFAEuroLeague προχώρησε στην αναβολή τριών αναμετρήσεων από το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα, όπου εμπλέκονται τρεις ρωσικές ομάδες.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το ματς μάλιστα να μην έχει ούτε τηλεοπτική κάλυψη.

Η EuroLeague έκανε δεκτό το αίτημα της γερμανικής ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή προχώρησε και στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Μπασκόνια με την Ούνικς Καζάν για την 27η αγωνιστικ.

Πράγμα που σημαίνει πως οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (24/2, 20:00), Μπασκόνια-Ούνιξ Καζάν (24/2, 21:30) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα (25/2, 19:00) δε θα πραγματοποιηθούν.

Την Παρασκευή (25/2) οι εκπρόσωποι των 18 ομάδων θα κάνουν έκτακτη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της διοργάνωσης, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments