Διεθνή

Ουκρανία: Η Λευκορωσία αξίζει κάτι καλύτερο από το να γίνει υποτελής της Ρωσίας, λέει ο Λε Ντριάν

Ουκρανία: Η Λευκορωσία αξίζει κάτι καλύτερο από το να γίνει υποτελής της Ρωσίας, λέει ο Λε Ντριάν
Ουκρανία: Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών κ. Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν συναντήθηκε με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας.

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών κ. Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν συναντήθηκε με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας. Οι Λευκορώσοι «αξίζουν κάτι καλύτερο» από το να γίνουν «οι υποτελείς» της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών.

Η Λευκορωσία και ο λαός της «αξίζουν κάτι καλύτερο από το να γίνουν οι συνεργοί και οι υποτελείς ενός βάναυσου καθεστώτος που επέλεξε να φέρει τον πόλεμο, χωρίς καμία δικαιολογία, στο κέντρο της Ευρώπης, σε αντίθεση με τις αξίες μας της ελευθερίας και της δημοκρατίας», δήλωσε ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στη Λευκορωσία που ενδεχομένως να επικυρώσει την εγκατάσταση ρωσικών πυρηνικών πυραύλων σε αυτή την πρώην σοβιετική δημοκρατία.

Ουκρανία Λευκορωσία: Εκτοξεύτηκαν τέσσερις βαλλιστικοί πύραυλοι

Τέσσερις βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν χθες από το έδαφος της Λευκορωσίας με κατεύθυνση προς τα νοτιοδυτικά, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments