Lifestyle

Σασμός – Επεισόδιο 99: Η Θοδώρα παίρνει απόφασή να κρατήσει το μωρο

Σασμός – Επεισόδιο 99: Η Θοδώρα παίρνει απόφασή να κρατήσει το μωρο
Σασμός – Επεισόδιο 99: Η σχέση της Θεοδώρας και του Γιώργη δείχνει να καλυτερεύει και έτσι ο Παντελής με την Άννα παίρνουν επιτέλους μία ανάσα.

Ο Μαθιός τελευταία στιγμή γλιτώνει από τα όπλα των Βρουλάκηδων που τον σημαδεύουν. Ενώ η Θοδώρα παίρνει απόφασή να κρατήσει το μωρο. Η Στέλλα είναι απογοητευμένη από τη στάση της μητέρας της. Η σχέση της Θεοδώρας και του Γιώργη δείχνει να καλυτερεύει και έτσι ο Παντελής με την Άννα παίρνουν επιτέλους μία ανάσα. Ο Νικηφόρος δεν ακούει τις συμβουλές του Μαθιού και πηγαινοέρχεται στο Ηράκλειο. Σασμός – Επεισόδιο 99

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments