Lifestyle

Το πιο πρόσφατο live της Dua Lipa είναι αυτό που έχουμε στο repeat τελευταία

Το πιο πρόσφατο live της Dua Lipa είναι αυτό που έχουμε στο repeat τελευταία

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Rue Now - Rue La La

Dua Lipa: Ένα από τα πιο πρόσφατα live της είναι αυτό με το οποίο έχουμε κολλήσει τελευταία, όπου η ίδια ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που δε χορταίνουμε να ακούμε.

Η Dua Lipa είναι μια σύγχρονη pop star που συνεχώς μας εκπλήσσει και μας χαρίζει τη μία «χρυσή» επιτυχία μετά την άλλη, χωρίς ποτέ να επαναπαύεται. Ανήσυχη, ταλαντούχα και δημιουργική λατρεύει να «χάνεται» στα μονοπάτια της μουσικής, καθώς αυτό είναι το δικό της πάθος, κάτι για το οποίο θέλει διαρκώς να εξελίσσεται και με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως το καταφέρνει.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ένα από τα πιο πρόσφατα live της είναι αυτό με το οποίο έχουμε κολλήσει τελευταία, όπου η ίδια ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που δε χορταίνουμε να ακούμε.

Η τέχνη θέλει θυσίες

Η 26χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μοιράστηκε ένα σύνολο φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram: με τίτλο «Bloody knees», όπως έγραψε στην περιγραφή.

Η ερμηνεύτρια της επιτυχίας «Don’t Start Now» ανακοίνωσε την περιοδεία της για να υποστηρίξει την ταινία «Future Nostalgia», που κυκλοφόρησε το 2020. Οι παραστάσεις ήταν αρχικά προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Όμως όλο το πρόγραμμα ανατράπηκε λόγω της πανδημίας.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Έτσι έδωσε μια εικονική συναυλία με το όνομα Studio 2054 τον Νοέμβριο του 2020. Μετά από μήνες, η περιοδεία Future Nostalgia ξεκίνησε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2022, με μια επίδειξη στο FTX Arena στο Μαϊάμι.

Καλλιτέχνες όπως η Megan Thee Stallion, η Tove Lo και η Caroline Polachek συνοδεύουν την Dua Lipa στις συναυλίες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments