Lifestyle

Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Μέχρι σήμερα έχουν επιλέξει να κρατήσουν την όμορφη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το εξωτικό μοντέλο και ο γνωστός ζαχαροπλάστης που έγινε γνωστός μέσα από το  master chef, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, μένουν πλέον μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα, το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ νοίκιασε διαμέρισμα στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στον Αλιμο.

View this post on Instagram

A post shared by Vaso Villegas (@vasovillegas)

Τόσο το γνωστό μοντέλο όσο και ο δημοφιλής σεφ έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους και να επιλέγουν μέρη για τις εξόδους τους όπου δεν καραδοκούν κάμερες και παπαράτσι. Οσοι τούς γνωρίζουν καλά μιλούν για το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, αφού η Βάσω είναι ενθουσιασμένη με την προσωπικότητά του και εκείνος, εκτός από την ομορφιά της, με τον χαρακτήρα της.

Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην ΓΕΕΘΑ και υπουργού Εθνικής Αμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από τη συμμετοχή του στο «MasterChef», σπούδαζε μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά, όμως τρία χρόνια μετά την εισαγωγή του εγκατέλειψε τη σχολή. Τα καλοκαίρια εργαζόταν ως skipper σε ιστιοπλοϊκά, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μαγειρική.

Η σχέση του με τη θάλασσα είχε ξεκινήσει ήδη από τα 12 του χρόνια, όταν και άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση της μητέρας του στο Ρέθυμνο, ενώ έχει δηλώσει ότι, όταν ήταν παιδί, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ο πατέρας του. Ομως στα 16 του συνειδητοποίησε ότι η κλίση του ήταν στην πραγματικότητα η μαγειρική. Γοητευτικός και συμπαθής, είναι φυσικό ο Γιάννης Αποστολάκης να έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και με την προσωπική του ζωή, όσο κι αν ο ίδιος τηρεί πάντα διακριτική στάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments