Διεθνή

Τζέφρι Πάιατ: Θαρραλέα Μαριούπολη – Πόλη του Ελληνισμού

Τζέφρι Πάιατ: Θαρραλέα Μαριούπολη – Πόλη του Ελληνισμού

Πηγή Φωτογραφίας: Παναγόπουλος/ Ευρωκίνηση

Τζέφρι Πάιατ: Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στην Μαριούπολη.

Ο Τζέφρι Πάιατ προχώρησε σε μία ανάρτηση για τους Έλληνες ομογενείς της Μαριούπολης. Ο Αμερικανός Πρέσβης έστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τους πολίτες και τους Έλληνες ομογενείς υπό ρωσική πολιορκία πόλης της Μαριούπολης, καθώς ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την τελική μάχη (εδώ) κατάληψης της πόλης από τις ρωσικές δυνάμεις.

«Θαρραλέα Μαριούπολη. Πόλη του Ελληνισμού», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επισυνάπτοντας ένα από τα βίντεο του εφιάλτη των ρωσικών βομβαρδισμών που ζει τις τελευταίες ημέρες η ευρύτερη περιοχή. Η πόλη της Μαριούπολης και το λιμάνι της βρίσκονται υπό συνεχή βομβαρδισμό το τελευταίο 24ωρο.

«Εχουμε οικιστικά οικοδομικά τετράγωνα που βομβαρδίζονται για πέντε ημέρες. Μας χτυπούν με πυροβολικό, χτυπούν με GRADS, μας χτυπούν από αέρος», δήλωσε την Τρίτη σε ζωντανή σύνδεση με την ουκρανική τηλεόραση ο δήμαρχος της πόλης, Βαντίμ Μποϊτσένκο. «Εχουν πληγεί υποδομές, σχολεία, σπίτια. Πολλοί είναι τραυματισμένοι. Γυναίκες και παιδιά είναι νεκρά», περιέγραψε.

Η ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments