Οικονομία

Χρήστος Σταϊκούρας: Συμμετοχή στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ecofin

Χρήστος Σταϊκούρας: Συμμετοχή στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ecofin
Χρήστος Σταϊκούρας: Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σταϊκούρα ξεκινά στις 15.30 με συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδος.

Στις 16.30 ο Υπουργός θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη  του Ecofin, όπου οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποτιμήσουν τις εξελίξεις αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Στη συνέχεια, στις 20.00 ο Υπουργός θα είναι επίσημος ομιλητής στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μεθαύριο, Πέμπτη, στις 11.00 ο κ. Σταϊκούρας θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος. Τέλος, στις 13.00, ο Υπουργός θα επισκεφτεί τα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments