Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Την απόφαση για το που ανήκουμε την έχει λάβει εδώ και δεκαετίες ο λαός

Αλέξης Τσίπρας: Την απόφαση για το που ανήκουμε την έχει λάβει εδώ και δεκαετίες ο λαός
Αλέξης Τσίπρας: Στην απόφαση της κυβέρνησης για την αποστολή αμυντικού υλικού και τα εξοπλιστικά, απασχόλησαν τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Στην απόφαση της κυβέρνησης για την αποστολή αμυντικού υλικού και τα εξοπλιστικά, απασχόλησαν τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Κύριε Μητσοτάκη δεν θα συμφωνήσω μαζί σας στην αναφορά σας ότι η ΕΕ έχει επιδείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά το τελευταίο διάστημα. Αν αναφέρεστε ότι κατόπιν εορτής έδειξε αντανακλαστικά στο Ουκρανικό θα συμφωνήσω. Όμως εσείς αναφερθήκατε στα τελευταία χρόνια. Εκτός λόιπόν από την πανδημία και ταμείο ανάκαμψης έδειξε αντανακλαστικά. Τα τελευταία χρόνια όμως στην οικονομική κρίση έδειξε κάκιστα αντανακλαστικά. Αλλά και στην συνοχή έδειξε αντανακλαστικά στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο με το Μπαρμπαρός και στην Κύπρο στα Βαρώσια; Δεν συμφωνώ μαζί σας. Δεν έδειξε αντανακλαστικά η ΕΕ” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά με τη χώρα

“Που ανήκει η χώρα; Είμαστε στην Δύση αναφωνήσατε την προηγούμενη φορά επαναλαμβάνοντας την ρήση του Κ Καραμανλή οποίος ήταν αυτός που έβγαλε την χώρα από το στρατιωτικό σκέλος ΝΑΤΟ. Σήμερα είπατε ότι είμαστε και εμείς Δύση. Η απάντηση είναι ότι είμαστε και Δύση και Ανατολή και Βορράς και Νότος. Είμαστε η κοιτίδα του πολιτισμού. Δεν είμαστε και εμείς Δύση. Την απόφαση για το που ανήκουμε την έχει λάβει εδώ και δεκαετίες ο λαός. Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και αυτό είναι οριστικό και αμετάβλητο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments